![]() |
Citat:
1. eu cred sincer ca si din cauza mea, sau mai ales din cauza mea, ca si om netrebnic care nu ma ingrijesc de mantuirea fratilor mei, "a ajuns sa scada credinta in toata tara asta". Ca daca era tara plina de sfinti, cine se mai uita la episcopi? Sau nu erau episcopii sfinti? 2. eu am zis sa nu judecam, ca sa nu fim judecati. Dar nu ma face inselat, ca nu iau apararea nimanui. Nu stiu daca la mine te refereai, ca n-ai nominalizat, dar n-are importanta. Iertati |
Citat:
|
Citat:
Mie nu mi-e scirba de tine (ca vorba ta de ce mi-ar fi ca nu te cunosc) ci de atitudinea asta de "aparator al Dumnezeirii" care nu iti este doar tie specifica si eu o vad mai mult decit ridicola. Eu te rog sa uiti imediat toate cuvintele mele daca le consideri fara folos asa cum fac eu cu toate cuvintele pe care le consider doar vorbarie si sa nu ma dusmanesti cum nu te dusmanesc nici eu. chiar daca ti-e scarba de mine (ai si de ce, cui nu i-ar fi). Asta-i atitudinea corecta si ma bucur ca ai revenit la ea, daca vei incerca sa o ai intotdeauna la tine o sa intelegi ca nu te poti pune "de partea lui Dumnezeu" |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
crede-ma pe cuvant ca n-am innebunit sa ajung sa cred ca eu, un nimic, pot "lua apararea lui Dumnezeu", sau cum zici tu. Sa nu fie! Un profesor mi-a zis in prima ora de la Facultate ca sa nu e comparam cu ei, sau cu orice om, ci numai cu Hristos. Ca ei, ca toti oamenii, au scaderi, dar Hristos nu are. Asa ca pentru un crestin sa incerce sa Il urmeze pe Hristos prin ascultarea si urmarea exemplelor Lui nu este o eroare. Doar daca nu e fatarnic. Asa ca eu, fatarnic fiind, evident ca arat ca un "fur de cele sfinte", ca un imitator jalnic al celor dumnezeiesti. Iertati |
Citat:
Aia cu judecatul ai dreptate, poate m-a luat valul, dar repet, nu-l judec pe Inalt PreaSfintit. Acum ce ai vrea sa fiu de acord cu fapta lui? |
Citat:
Iar Sfantul Siluan le-a raspuns: Nu aveti duhovnici buni pentru ca nu sunteti ucenici buni. E un citat din memorie, daca vrei il pot reproduce din carte dupa o mica cercetare. Iertati. |
Citat:
Ce discutie s-a iscat doar pentru ca unii au zis: "Fratilor, nu fiti asa iuti la a osandi pe IPS". Crezi ca mie ca si crestin imi place ce a facut? Crezi ca nu stiu ca simonia e practica comuna in Biserica? Poti citi posturile anterioare, am zis de mai multe ori ca urasc simonia cu toata fiinta mea si niciodata nu as cumpara harul, mai bine as muri. Dar tot ce zic e: sa-l judece Dumnezeu, consistoriul si parchetul in ordinea asta. O zi de tristete, din nou, pentru Biserica. |
Un anunt nou:
http://www.lacasuriortodoxe.com/article-31113386.html Vedeti ca este si o inregistrare de la conferinta de presa tinuta cu avocatii. Dati click dreapta pe link, "Save As"... Pe urma se poate deschide in winamp (este mp3). Nu l-am ascultat inca. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:59:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.