![]() |
Citat:
Demonstrația corectă pentru toți cei ce se dau știutori ai fizicii și geometriei. Presupunem corectă teoria din desenul lor. Pentru un observator al eclipsei de soare de pe suprafața pămîntului avem conform teoriei lor: -Un triunghi isoscel foarte ascuțit și lung, cu vîrful ascuțit plasat în retina din ochiul privitorului și cu baza în soare astfel încît soarele sferic să fie tangent la laturile egale ale triunghiului. -Luna sferică se află și ea tot în același triunghi fiind tangentă la laturile aceluiaș triunghi isoscel, dar după cum susțin oamenii de știință, se află mult mai aproape de vîrful triunghiului isoscel din retina privitorului de pe pămînt. Întrebare deșteptătoare: Ar potea să fie vîrful triunghiului mai jos decît privitorul? La ce distanță de privitorul terestru trebuie să se afle un alt privitor terestru pentru ca să vadă și el simultan aceiași eclipsă totală de soare? Adică să nu vadă niciun punct luminos din soare simultan! Întrebare ajutătoare: Cît de mic e timpul eclipsei totale pentru ambii privitori în condițiile teoriei din imaginea prezentată de oamenii de știință și în condițiile în care soarele și luna sunt două semisfere apropiate care la eclipsă formează o sferă perfectă și opacă? 2. Din demonstrația oamenilor de știință din figura din imaginea 2 se observă că: -Luna plină complet nu ar trebui să fie vizibilă niciodată pe cer din pricina pămîntului care s-ar interpune, dar să zicem (absurd) că e posibil să poată fi vizibilă complet din partea întunecată a pămîntului, atunci cînd pămîntul este între soare și lună. Dacă ai însuma cele două imagini ale Lunii Pline văzute în același timp de doi privitori, unul aflat în partea de sus a pămîntului și al doilea aflat în partea de jos a pămîntului din imagine, la o oarecare distanță între ei pentru care amîndoi văd luna plină, atunci ar rezulta prin însumare o suprafață a lunii mai mare decît o semisferă deoarece fiecare vede luna plină sub un alt unghi. 3. După cum se observă în imaginea 3, în momentul cînd luna este luminată pe o porțiune foarte mică formînd un corn de pîine sau litera C, ne străduim să observăm luminanța punctelor din zona luminată a lunii. Ce constatăm? Păi constatăm faptul că luminața, intensitatea luminoasă a punctelor de pe zona luminată rămasă din lună, e la fel de mare ca în faza de lună plină. Ce ziceți, se poate oare întîmpla acest lucru în condițiile în care o sursă de lumină formată dintr-o suprafață sferică sau plană (soarele) este acoperită treptat cîte o parte tot mai însemnată din ea, jumătate sau două treimi? Dacă ați făcut fizică și geometrie și sunteți cinstiți atunci veți răspunde drept, lepădînd interesul oamenilor de știință care v-au educat atîția ani în școală complet absurd! În aceste condiții singura soluție reală este că Soarele și Luna sunt semisferice, din soare izvorăște căldură și lumină, din lună frig și întuneric astfel ca la eclipsa totală de soare să se echilibreze puterile lor, cînd pentru un timp destul de lung nu mai este nici lumină și căldură, nici frig și noapte în univers căci se formează o sferă perfectă închisă care își anulează pruterile și se poate observa simultan această eclipsă totală de pe o suprafață întinsă de pe pămînt și nu doar din vîrful unui triunghi isoscel aflat în ochiul unui singur privitor. Citat:
Iar un disc nu poate fi decît discul luminos al secțiunii transversale al unei sfere, deci e vorba în mod sigur de semisfera solară. Iar din asta orice copil normal la cap poate deduce și înțelege corect cum este Luna, și celelalte folosindu-se de scripturi și de ceea ce vede cu ochii credinței și pricepe cu înțelepciunea cinstită a omului ce crede că toate prin Cuvînt au fost zidite încă de la început, de Creatorul și Făcătorul, de către bunul Dumnezeu. Nu m-am pus în rînd cu sfinții și drepții cei mari ci doar v-am împărtășit că ei au dreptate, lucru pe care îl am și eu așa ca ei de la Dumnezeu. |
Citat:
|
Citat:
|
Omule, tu nu pricepi că în toată istoria astronomiei și a creștinismului nu a mai spus nimeni o asemenea enormitate ?
Tu chiar te crezi mai deștept decât tot restul omenirii ? Își dai seama ce probleme psihice grave indică o astfel de părere ? |
Citat:
-că eu nu pricep, -că în toată istoria omenirii nu a mai spus nimeni, -că nu a mai spus nimeni o asemenea enormitate (ceva foate mare dar cu sensul de mare minciună sau de ceva foarte absurd) -că mă cred eu deștept, -că mă cred mai deștept decît tot restul omenirii, -că am probleme psihice, -că ele sunt grave, -că o astfel de părere indică problemele mele psihice grave. Ce-ți pasă ție ce zic oamenii despre mine sau despre Dumnezeu, de la Cel Carele știu și eu păcătosul că: Soarele și Luna sunt semisferice și pămîntul e plat și nesferic... așa ca toți sfinții Lui. Mă întreb de ce nu te frămîntă Adevărul din cele scrise de mine, pe care ți le-am și dovedit prin demonstrații fizico-matematice simple și prin suportul scripturii căci să-ți cer să crezi în darul Domnului pentru păcătoșii ca mine nu cred că mai poate fi vorba să-ți cer. Problema că tu nu poți să crezi nu e la mine ci la tine... și dacă tu nu poți să crezi și să vezi și să înțelegi fiindcă nu vrei atunci musai eu sunt de vină... că cică sunt.... nebun și firește și vinovat de..... blasfemie că de asta ți-e frică ție : ca nu cumva eu să nu fac blasfemie în timp ce tu poți face bine mersi că nu-ți pasă. Oare de ce este atît de greu de acceptat purul Adevăr? Poate că vouă vă place răul, minciuna, necredința și prostia! Păi în cazul ăsta vă urez să aveți grijă să nu amețiți de tot de la așa mari învîrteli cu pămîntul sferic în jurul propriei axe și în jurul soarelui și aveți grijă nici să vă cadă luna în cap că prea stă ea într-un echilibru instabil învîrtindu-se cu aceiași față spre pămînt fix la viteza aia la care forța centrifugă este exact egală cu greutatea ei spre pămînt sau cu forța de atracție dintre lună și pămînt. |
Citat:
|
Citat:
E Adevărat și posibil ce-ți spun de la Dumnezeu sau nu? Mă crezi și recunoști că am dreptate sau nu? Lasă lumea și spune-ți părerea ta. Tu nu faci altceva decît că îmi cer să lepăd Adevărul pentru grijile tale păgîne. Oricum dreptatea nu e a mea și nici a voastră ci a urmașilor noștrii și a urmașilor urmașilor noștrii în veacul vecilor. Tu refuzi să vezi adevărul și dreptatea de teama ca nu cumva alții să te judece și să rîdă de tine și să te osîndească prea aspru? Dar dacă după ce cauți ajungi să găsești adevărul Adevărat și-L primești, oare pentru asta nu se merită să îndrăznești pe Cale să ajungi și să CREZI? E simplu, zi după mine fără frică și nu te va osîndi decît necuratul din pismă, deci zi așa și poate vei reuși să vezi mai bine cine te minte, hai zi: ''Soarele și Luna sunt semisferice iar pămîntul (și mările) e plat''. Citat dedus din scripturi și perfect adevărat în realitate. |
Probabil este un experiment psihologic, la modul cat de cretin poti parea incercand sa demonstrezi unuia care este in primul rand si evident ca ziua mincinos pana in panzele albe ca nu are dreptate.
|
Citat:
|
Daca sunt mai multe oglinzi, chiar sunt mai multe persoane.
Chestia e ca nu de oglinzi are nevoie ci de doctor. Chiar si daca asa zisa lui "credinta" e doar regizata pentru a pune la incercare rabdarea altora. Ca totusi este un punct de la care rabdarea devine sinonima cu prostia. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:28:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.