N.Priceputu |
17.06.2011 18:55:56 |
Citat:
În prealabil postat de GLAdoS
(Post 369622)
A deci jignirile adue mie erau meritate in consecinta nu ai intervenit si chiar ai tinut sa apreciezi pe cel ce jignea.
Edit: ...Mai doream sa sic ceva, dar nu voi mai face aceasta observatie.
|
Nicio jignire nu consider că e meritată. Deci nici cele aduse ție. Dar am ținut să intervin în cazul lui vsovivi pentru că el nu se apără singur și pentru că era neîntemeiată jignirea. Dacă i-ai fi spus, de exemplu, că a spus o prostie, în sensul că nu are logică sau că nu a gândit, ar fi fost ceva întemeiat. Dar atunci când te enervezi și vrei doar să lovești jignind, o faci cu nedreptate, din lipsă de replică.
În cazul de care spui, nu am apreciat faptul că ar fi jignit, ci argumentația adusă. HoratiuM e un om extrem de citit și în măsură să răspundă multor întrebări de-ale noastre.
Apropo de întrebări. Cei care cred în Dumnezeu (printre care mă socotesc și eu) nu au scăpat de întrebări și nedumeriri. Eu, unul, am mai multe întrebări decât răspunsuri. Și cred că până la sfârșitul vieții va fi așa; pentru că fiecare răspuns e începutul unor alte întrebări; nu te plictisești niciodată.
|