Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Legionarii din "Fratia de Cruce" (FDC) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12284)

ai2 23.02.2011 15:52:37

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 341224)
Fac un mic exercitiu de imaginatie si schimb niste cuvinte:
Refren: Nazismul, Hitler,
Ne preschimba'n soimi de fier,
Tara, Fuhrerul,
Si Vulturul nazist.

Vezi ceva imoral in acest refren? Este ceva in neregula cu el?

"Cântam si ne gândim la Nicadori." ??????????
Adica la ucigasii primului-ministru României, Ion Gheorghe Duca?
Asta canta pr Iustin Parvu si tu nu vezi nimic in neregula?

Ti se pare in neregula sa omori oameni si sa-i atarni in carlige la abator? Exagerezi! Probail esti inselat de draci :D Ce poate fi mai mununat decat un progrom in numele patriei sau/si crestinismului? Crezi ca in loc de propaganda antisemita are rost sa se instige la cultura? Absurd! Ce rost are sa progresam cand putem da vina pe altii pentru esecurile noastre? Cine-a pus carciuma-n drum? http://www.betivi.ro/details.php?image_id=89 Evreii, normal! Ce? Aia care beau sunt romani? Nu esti patriot! Esti anti-crestin, mason, satanist!

PS unii s-ar putea sa nu se fi prins ca am fost ironic asa ca scris clar sa nu avem discutii.

PPS stau si ma gandesc ca Iisus nu ar fi fost bun de legionar. A stat ca fraieru' pe cruce in loc sa-i omoare pe toti evreii dintr-o suflare! N-a fost patriot! N-a fost crestin adevarat!

camy_d 23.02.2011 15:56:30

Citat:

Fac un mic exercitiu de imaginatie si schimb niste cuvinte:
Refren: Nazismul, Hitler,
Ne preschimba'n soimi de fier,
Tara, Fuhrerul,
Si Vulturul nazist.

Vezi ceva imoral in acest refren? Este ceva in neregula cu el?

Da, nu e-nregulă varianta ta, dar e numai varianta ta.

Citat:

"Cântam si ne gândim la Nicadori." ??????????
Adica la ucigasii primului-ministru României, Ion Gheorghe Duca?
Asta canta pr Iustin Parvu si tu nu vezi nimic in neregula?

Ultima strofă nu apare în înregistrare, ori au cântat-o, dar n-a filmat acea parte, ori chiar n-au cântat-o.

padrevicentiu 23.02.2011 15:57:05

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 341244)
Ti se pare in neregula sa omori oameni si sa-i atarni in carlige la abator? Exagerezi! Probail esti inselat de draci :D Ce poate fi mai mununat decat un progrom in numele patriei sau/si crestinismului? Crezi ca in loc de propaganda antisemita are rost sa se instige la cultura? Absurd! Ce rost are sa progresam cand putem da vina pe altii pentru esecurile noastre? Cine-a pus carciuma-n drum? http://www.betivi.ro/details.php?image_id=89 Evreii, normal! Ce? Aia care beau sunt romani? Nu esti patriot! Esti anti-crestin, mason, satanist!

PS unii s-ar putea sa nu se fi prins ca am fost ironic asa ca scris clar sa nu avem discutii.

PPS stau si ma gandesc ca Iisus nu ar fi fost bun de legionar. A stat ca fraieru' pe cruce in loc sa-i omoare pe toti evreii dintr-o suflare! N-a fost patriot! N-a fost crestin adevarat!

Daca prin iubire de oameni numesti fraier atunci suntem cu totii fraieri aici pe pamant dar in Cer nu va exista asa ceva:10:

ai2 23.02.2011 16:00:17

Citat:

În prealabil postat de padrevicentiu (Post 341247)
Daca prin iubire de oameni numesti fraier atunci suntem cu totii fraieri aici pe pamant dar in Cer nu va exista asa ceva:10:

Si doar am scris ca am fost IRONIC!!!!

ai2 23.02.2011 16:01:59

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 341246)
Da, nu e-nregulă varianta ta, dar e numai varianta ta.

Nope! E varianta voastra cu alt personaj principal.

camy_d 23.02.2011 16:06:13

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 341244)

Dacă a stat pe cruce e fraier, iar dacă îi omora pe evrei era criminal, orice ar fi făcut nu v-ar fi mulțumit. Fraier era dacă El, Dumnezeu, făcea ca tine sau ca alții care gândesc ca tine, dacă ar fi făcut cum cred oamenii, ființe limitate.

ai2 23.02.2011 16:07:24

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 341249)

camy_d 23.02.2011 16:09:02

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 341251)
Nope! E varianta voastra cu alt personaj principal.

Care a noastră?

ai2 23.02.2011 16:12:50

As vrea sa facem un exercitiu de imaginatie.
Spuneti ca evreii sunt cauza relelor conducand lumea cum vor ei. Asta nu e imaginatie e mai degraba halucinatie. In fine. Sa presupunem ca va rugati voi la Doamne-Doamne cu lacrimi de crocodil si, auzindu-va rugaciunile, asa iute varsatoriu de sange nevinovat cum il stim, face o minune si dispar toti evreii de pe planeta. Ii duce pe Marte, unde, nefiind conditii perfecte pentru viata mor toti. Ce faceti dupa? Dupa ce va treziti din betie ma refer. Realizati ca ati scapat de evrei si eventual de altii care nu va lasa in pace. Concret, ce faceti in perioada imediat urmatoare?

padrevicentiu 23.02.2011 16:35:17

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 341261)
As vrea sa facem un exercitiu de imaginatie.
Spuneti ca evreii sunt cauza relelor conducand lumea cum vor ei. Asta nu e imaginatie e mai degraba halucinatie. In fine. Sa presupunem ca va rugati voi la Doamne-Doamne cu lacrimi de crocodil si, auzindu-va rugaciunile, asa iute varsatoriu de sange nevinovat cum il stim, face o minune si dispar toti evreii de pe planeta. Ii duce pe Marte, unde, nefiind conditii perfecte pentru viata mor toti. Ce faceti dupa? Dupa ce va treziti din betie ma refer. Realizati ca ati scapat de evrei si eventual de altii care nu va lasa in pace. Concret, ce faceti in perioada imediat urmatoare?

in primul rand nu este calea ortodoxiei sau al lui Dumnezeu cel mult sa ne descodorisim de evrei in felul acesta,ei au gresit caci l-au omorat pe Fiul Stapanului viei...Moartea evreilor noi am dorit-o,Dumnezeu vrea ca toti sa ne mantuim si evreii si musulmanii si budistii,acum daca ei neaga ajutorul primit asta este partea a doua

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:25:30.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.