Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Exorcizarile! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11806)

cocacoc 20.01.2011 17:22:18

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 325951)
duhul cel rau iese din posedat

Io zic ca de fapt era bolnav mintal , si in momentul exorcizarii duhul cel rau intra in el si-l vindeca.

medusa 20.01.2011 17:25:51

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 325952)
Io zic ca de fapt era bolnav mintal , si in momentul exorcizarii duhul cel rau intra in el si-l vindeca.

ei, acum faci misto ! mai bine discuta cu preotii, ca au har.

cocacoc 20.01.2011 17:27:05

Io credeam ca tu faceai misto cand vorbeai de duhuri necurate, demoni, care intra sau ies...

Sau poate crezi ca explicatia ta are valoare de adevar mai mare decat a mea?

medusa 20.01.2011 17:28:03

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 325957)
Io credeam ca tu faceai misto cand vorbeai de duhuri necurate, demoni, care intra sau ies...

daca spui asta, atunci domnul Iisus este cel mai mare mistocar, care spunea de ce demoni sufera diverse persoane, duh de neputinta, duh mut etc.

dianagroza 20.01.2011 17:28:32

Ma inspaimanta acest subiect, nu am avut parte de experiente de genul, dar cumnatul meu, care este dascal momentan, a avut parte de momente tari si mi-a povestit cum sar in sus, urla, se taraie ca serpii. Eu cred ca exista, dar nu as vrea sa vad asa ceva..

cocacoc 20.01.2011 17:30:16

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 325958)
atunci domnul Iisus este cel mai mare mistocar, care spunea de ce demoni sufera diverse persoane, duh de neputinta, duh mut etc.

Vezi ca am editat postul de mai sus.

Nu l-am cunoscut pe Iisus, nu stiu daca era mistocar, dar unele fapte ale lui descrise in NT imi seamna izbitor de mult cu ce fac azi unii magicieni (am dat ceva link-uri cu David Blaine si Criss Angel) .

medusa 20.01.2011 17:34:08

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 325961)
, dar unele fapte ale lui descrise in NT imi seamna izbitor de mult cu ce fac azi unii magicieni (am dat ceva link-uri cu Davil Blaine si Criss Angel) .

David Blaine si Chriss Angel sunt ocultisti, cerceteaza despre ei si o sa realizezi cu ce puteri fac acele show-uri; nu sunt simpli iluzionisti. Despre D. Blaine, el insusi a spus ca artele sale le-a invatat in India, patria ocultismului, de acolo avem yoga.

cocacoc 20.01.2011 17:35:41

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 325963)
David Blaine si Chriss Angel sunt ocultisti, cerceteaza despre ei si o sa realizezi cu ce puteri fac acele show-uri; nu sunt simpli iluzionisti. Despre D. Blaine, el insusi a spus ca artele sale le-a invatat in India, patria ocultismului, de acolo avem yoga.

Vezi ? Deja te-au prostit. Asta este si intentia lor, sa crezi ca au nu stiu ce puteri supranaturale, oculte, paranormale ...cand de fapt sunt trucuri, multe iluzii optice . Tot farmecul lor consta in a te face sa crezi ca au puteri ......

medusa 20.01.2011 17:39:11

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 325965)
Vezi ? Deja te-au prostit. Asta este si intentia lor, sa crezi ca au nu stiu ce puteri supranaturale, oculte, paranormale ...cand de fapt sunt trucuri, multe iluzii optice . Tot farmecul lor consta in a te face sa crezi ca au puteri ......

nu stiu, nu comentez show-urile de televiziune, insa fenomenele oculte exista si multi sunt captati de diavol prin aceste arte intunecate.

cocacoc 20.01.2011 17:40:46

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 325967)
multi sunt captati de diavol prin aceste arte intunecate.

Bine...daca tu zici, garantat asa si ii .

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:55:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.