Citat:
|
Citat:
Anca, draga, ceea ce citesti tu in cartea aceea se refera la pacatele straine, adica cele care se savarsesc de catre altii si la care ai si tu parte, fie ca i+ai indemnat, fie ca nu i-ai atentionat... E cu totul alta mancare de peste aici! Te imbratisez! |
Citat:
Sofia, Dumnezeu e mare si milostiv! Sinodul nu a lucrat impotriva Duhului Sfant! |
Iezechiel 33
10. Si tu, fiul omului, spune casei lui Israel: Voi ziceti asa: "Nelegiuirile noastre si pacatele noastre sunt asupra noastra si ne stingem in ele; cum vom putea dar sa traim?" 11. Spune-le: Precum este adevarat ca Eu sunt viu, tot asa este de adevarat ca [color=red]Eu nu voiesc moartea. pacatosului, ci ca pacatosul sa se intoarca de la calea sa si sa fie viu.[/color] [color=green]Intoarceti-va, intoarceti-va[/color] de la caile voastre cele rele! Pentru ce sa muriti voi, casa lui Israel? |
enciclica patriarhilor ortodocsi de la 1848, enciclica impotriva ereziei catolice, precizeaza ca NU Sinodul pastreaza ortodoxia, ci poporul; si cand Sinodul ia o hotarare gresita, constiinta poporului nu primeste Sinodul respectiv.
Sf Grigorie Teologul spune "a tacea inseamna a-L trada pe Dumnezeu"... indiferent cine ai fi sub soare, indiferent de statutul pe care-l ai... |
Citat:
"Da` cata evlavie am avut la Preasfintitul ista Daniel, asa, vai de mine cat m-am rugat pentru el, ca Duhul Sfant sa-l ajute sa ne duca-n rai… Dar nu-i vinovat el pe cat e vinovata lumea, ca noi daca ne rugam, Duhul Sfant nu ingaduia treburile astea, dar aiestea se intampla pentru pacatele noastre." |
Te rog sa ma ierti mai soro Mirela.
Am avut o criza de mandrie si m-am crezut mai destept si mai bun ca altii...:( Asta inseamna ca m-ati iertat doamna Anca? |
Citat:
Chiar ma intereseaza acest aspect. Doamne ajuta! |
Noi nu zicem ca a facut bine...insa nu stam acum sa-l ucidem cu pietre! Si incepem acum sa ponegrim Sinodul pt ca l-a iertat!
|
Iosife, ma bucur ca nu esti de acord cu gestul respectiv; dar alta era intrebarea: daca suntem de acord in gandul nostru cu un pacat, devenim sau nu partasi la pacat?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:53:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.