Illuminatu |
14.09.2012 17:40:09 |
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
(Post 470399)
Nu e deloc "asemenea"! Acel evreu nu a strâns lemne ca să le mănânce:21:, ci ca să gătească, deci o lucrare interzisă în ziua sabatului.
|
"4.Domnul însă a zis către Moise: „Iată, Eu voi face să plouă pentru voi pâine din cer. Așadar, va ieși poporul și va aduna în fiecare zi atât cât trebuie pentru o zi, ca să-i pun la'ncercare; vor umbla ei după legea Mea, sau nu?
5. Dar va fi că'n ziua a șasea, când ei vor pregăti a ceea ce au strâns, [vor vedea că] e de două ori mai mult decât adunau într'o altă zi pentru o zi“. Iesire 16.
"25.Apoi a zis Moise: „Mâncați-o astăzi, căci astăzi este odihna închinată Domnului; astăzi n'o veți afla pe câmp.
26.Șase zile veți aduna, dar ziua a șaptea e zi de odihnă: n'o veți afla“. Iesire 16.
Alte exemple pentru 666, care are ochi, dar nu vrea sa vada, are urechi, dar nu vrea sa auda.
Daca evreul din vechime care a strans lemne in ziua de odihna si care a fost pedepsit cu moartea pentru fapta lui nu este relevant pentru 666, versetele de mai-sus ar trebui sa-i dea mai mult de reflectat. Nu am zis mai profund, ci doar mai mult, ca nu prea esti in stare in orbirea profunda in care te scalzi...
---------------------------------------------------------------------------------------
"Întru aceasta să cunoașteți voi duhul lui Dumnezeu: fiece duh care-L mărturisește pe Iisus Hristos ca venit în trup, este de la Dumnezeu." 1 Ioan 4,2.
|