![]() |
Citat:
Si gata, ai demonstrat că nu ai mintit. E atât de simplu. |
Citat:
Sau spui ca vorbiea in limbi era limba unui popor si penticostalii nu fac asta, deci bolborosesc? Asa ca nu ma mai acuza pe mine de acele lucruri pe care tu insuti le faci. |
Citat:
Eu inclin sa cred ca asa cum nu intelegeai ce ti-a scris Simpllu pe celalat topic, tot asa nu intelegi nici ce iti spun eu. E ok, poate nici nu e nevoie sa intelegi. |
Citat:
|
Citat:
Asta se intampla atunci cand un credincios este botezat cu Duhul Sfant. Citat:
Vorbirea in alte limbi si toate celelalte daruri ale Duhului Sfant le poti gasi doar in Biserica lui Hristos. Apoi, imi imaginez cum Catalin vede pe internet un clip in care un nigerian vorbeste limba igbo. Imediat Catalin o recunoaste, o eticheteaza. Mai, mai ca o si vorbeste. Apoi, in alt clip ii aude pe altii vorbind limba fula. Catalin imediat isi da se seama, o identifica, o catalogheaza. Doar n-o sa imi imaginez ca nu reuseste Catalin sa isi dea seama cand se vorbeste intr-o limba straina. Realizez ca domnul Catalin poate recunoaste imediat daca un penticostal vorbeste intr-o limba straina sau nu. Pentru ca el cunoaste toate limbile. Si chiar daca nu e fluent in toate cele sase - sapte mii, are asa un al enspelea simt si identifica rapid falsul lingvistic. De ce sa nu-l cred? |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Prietene, cine zice cele de mai sus? Eu? Tu despre mine ai spus ca am contestat ca "vorbirea in limbi inseamna vorbire in limbi straine". Si, cand ai vazut ca mintisei si nu ai ce prezenta, ai adus... vorbele altcuiva? Ma intereseaza pe mine, cautarile tale e net? Cand ma acuzi pe mine de ceva, trebuie sa citezi vorbele mele, nu ale altcuiva. Nici atata lucru nu stii? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Probabi e singurul lucru pe care l-ai inteles. Cu mine nu se mai poate discuta, Catalin. As fi foarte bucuros daca nu o vei mai face, binecuvantari! |
Citat:
|
Ai dreptate in tot ce spui, recunosc orice doresti sa recunosc, ai semnatura mea, in alb, pentru a adeveri orice vei spune.
Multumesc mult pentru bogatia explicatiilor pe care mi le-ai dat, sa fii iubit! |
Citat:
|
Iar tu esti homeless! :1:
La pocaiti nu s-a bolborosit niciodata si nici nu se boscorodeste. Cred ca ne confunzi. |
Citat:
Numai așa este semn. Altfel nu. |
Citat:
Citat:
Tocmai tu ai spus ca nu e obligatoriu sa fie si prorocie. Iar in Efes si Cezareea limbile nu s-au inteles. Pentru ca nu era niciun STRAIN prin preajma. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Vorbirea în limbi de la mormoni este prin Duhul Sfânt sau prin demoni?
Băiatul ăsta la costum zice că poate interpreta vorbirea în limbi a fraților săi mormoni. https://youtu.be/cc-ti5Y8n2Q |
Nice try...
|
Nu e niciun try, trebuie să răspunzi. Dacă nu ai idee, atunci esti un obscurantist. Trebuie să fii în stare să recunoști acțiunea sau absența Duhului sfânt dacă zici că îl ai!
|
Tu deosebesti cum merge treaba, chiar si fara sa ai Duhul ;)
|
Am Biblia, acolo există instrucțiunile. Ai citit-o? Ea mărturisește contra voastră.
|
Citat:
Ce zici tu cu naduf, p'acilea, e teorie sectanta pana-n maduva oaselor. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:44:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.