![]() |
Citat:
Unde este scris? In "profetiile" sfintilor moscoviti... te rog! :) Esti de acord si cu Moscova a 3-a Roma? |
Citat:
|
Mai frate Antonio si nazistii inselati de draci urmareau deznationalizarea Romaniei.
Ei au fost aliati cu noi ca sa aibe petrol si eu stau si ma intreb oare ne-a fost platit acel petrol pana acum? Ar fi interesant sa se caute sa se vada asa ca idee. Nu uita ca o parte din Transilvania nu apartinea Romaniei pe atunci. Apoi nu prea stiu daca toti legionarii erau de partea nazistilor cred ca numai legionarii inselati de draci au fost de partea nazistilor. Sfantul Gafencu ca exemplu a fost aruncat in puscarie de Antonescu. |
@cojanete
Citat:
|
Citat:
Am avut invitatie din partea lui Goering pentru a ne recupera Maramuresul de Nord, dupa ce au desfiintat Statul Ceho-slovac; dar tradatorii de la putere n'au acceptat! Ungurii ne-au luat-o in fata si asa au luat ei Transilvania de Nord! Pierderea Ardealului de Nord nu a fost din cauza nemtilor, ci din cauza politicii falimentare dusa de titulescu&co in toata perioada interbelica! Cat despre disputa legionari-Antonescu, nu'si are rostul aici! Mihailt, observ in continuare acelasi tam tam: daca nu e de acord cu mine, atunci e'nselat de draci! Logica foarte sanatoasa! |
Nu este bine sa ti-l nalucesti pe Dumnezeu care e supra-personal si nu poate fi gandit despre Dansul ci putem sa credem doar despre Dansul.
Adica Dumnezeu nu era nici de parte bolsevicilor nici de partea nazistilor ci este ca sa zic asa de partea tuturor oamenilor.Si dealtfel si zice Dumnezeu: "8.Căci gândurile Mele nu sunt ca gândurile voastre și căile Mele ca ale voastre, zice Domnul. 9.Și cât de departe sunt cerurile de la pământ, așa de departe sunt căile Mele de căile voastre și cugetele Mele de cugetele voastre." (cartea Sfantului prooroc Isaia,capitolul 8.) Asta apropos de absurditatile unora inspirate de draci ca unii oameni nu sunt cuprinsi in planul de mantuire a lui Dumnezeu. Nazismul a fost cea mai grea erezie iar dupa nazism a fost bolsevismul ateist. (doar se si stie de tratatul Ribentrop-Molotov). Eu am zis ca ar fi bun ca regim social un comunism crestin ortodox nu un comunism ateist. Daca dl Ceausescu devenea foarte crestin ortodox si dadea libertate si mai mare pentru cele religioase apoi nu mai puteau inselatii de draci KGBisti si ce alti inselati de draci au facut "revolutia" (adica lovitura de stat) in Romania in 1989 sa faca vreodata asemenea lovitura de stat. Si atunci s-a inceput de niste inselati de draci procesul de distrugere a neamului romanesc. |
Citat:
Observ Mihai ca in continuare o dai cu comunismul, ba crestin, ba social, ba ceausist cu nuante ortodoxe si alte BLASFEMII! Dumnezeu sa te ierte! |
@andreicozia
Citat:
|
Citat:
Goering zici?... hmmm :((( mda, e nasoala treaba! Mai baiete, ce sa-ti zic,.... aici se incheie discutia noastra. Eu cu simpatizanti fascisti si ai criminalilor legionari, aliati lor, refuz sa mai dialoghez. Vezi-ti linistit de drumul tau! |
Eu nu sunt de acord nici cu intaia Roma nici cu a doua roma si nici cu a treia.
Toti patriarhii crestini ortodocsi sunt egali. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:05:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.