Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Despre bioterapie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8836)

kiralina 17.03.2010 00:01:23

Citat:

În prealabil postat de Fani71 (Post 224684)
Ce amestec! Spue-mi si mie din de indreptar de spovedanie este asta?
Constat din ce in ce mai mult ca aceste indreptare contin si multe aberatii. Sa-mi fie cu iertare. Hai sa zicem ca despre bioenergie se poate discuta, dar ce are homeopatia ezoteric si diabolic si oriental, oameni buni?

Sau acupunctura?

kiralina 17.03.2010 00:04:15

Citat:

În prealabil postat de Fani71 (Post 224684)
Ce amestec! Spue-mi si mie din de indreptar de spovedanie este asta?
Constat din ce in ce mai mult ca aceste indreptare contin si multe aberatii. Sa-mi fie cu iertare. Hai sa zicem ca despre bioenergie se poate discuta, dar ce are homeopatia ezoteric si diabolic si oriental, oameni buni?

MAI lipsea sa se spuna ca si plantele medicinale is de la diavol!multe erori in ortodoxie,mai sunt multe de rectificat!

Delirul 17.03.2010 00:16:46

Am lansat acest topic fiindca o matusa de-a mea este buna prietena cu o bioenergiticiana. Oricand avea vreo durere, de gat sau de spate, se trata la ea. La un moment dat matusii mele i s-a gasit la tomograf, in urma unor dureri de cap, un anevrism, care nu prea poate fi operat, fiindca este foarte riscant, si nici bioenergia nu prea a mai ajutat. Abia dupa ce unchiul meu a fost pe la multe manastiri si s-a rugat [pentru sotioara sa anevrismul se pare ca a disparut.

mirabela 17.03.2010 00:17:10

Enumara erorile, te rog !

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 224687)
MAI lipsea sa se spuna ca si plantele medicinale is de la diavol!multe erori in ortodoxie,mai sunt multe de rectificat!

kiralina 17.03.2010 00:26:44

Citat:

În prealabil postat de mirabela (Post 224692)
Enumara erorile, te rog !

LIsta de mai sus e una dintre ele.apoi,indreptarul de spovedanie e altul,in care scrie ca e pacat sa te imbraci in pantaloni,femeie fiind.normal era sa pomeneasca barbatul ce se imbrac in fuste!o gramada de canoane aberante facute de oameni e alta!acum tocmai am incheiat citatul unui preot!bun!

kiralina 17.03.2010 00:29:42

Citat:

În prealabil postat de Delirul (Post 224691)
Am lansat acest topic fiindca o matusa de-a mea este buna prietena cu o bioenergiticiana. Oricand avea vreo durere, de gat sau de spate, se trata la ea. La un moment dat matusii mele i s-a gasit la tomograf, in urma unor dureri de cap, un anevrism, care nu prea poate fi operat, fiindca este foarte riscant, si nici bioenergia nu prea a mai ajutat. Abia dupa ce unchiul meu a fost pe la multe manastiri si s-a rugat [pentru sotioara sa anevrismul se pare ca a disparut.

DE pinde de nivelul bioenergeticianului in a trata boli!unii pot mai mult,altii mai putin!solutia cu manastirile e cea mai buna,dar cum nu toti inteleg asta,Dumnezeu a lasat si alte metode de tratament!

Delirul 17.03.2010 00:44:21

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 224697)
DE pinde de nivelul bioenergeticianului in a trata boli!unii pot mai mult,altii mai putin!solutia cu manastirile e cea mai buna,dar cum nu toti inteleg asta,Dumnezeu a lasat si alte metode de tratament!

Nu prea exista nivele cand vine vorba de a vindeca prin mijlocirea Domnului. In cazul acesta fie isi apleaca Domnul 'urechea' la rugaciunile tare fie nu prea. Daca ai intaietate prin rugaciune la El orice se poate vindeca, fara exceptie. Desigur ca asta depinde si de bunavointa bolnavului.

kiralina 17.03.2010 00:58:02

Citat:

În prealabil postat de Delirul (Post 224702)
Nu prea exista nivele cand vine vorba de a vindeca prin mijlocirea Domnului. In cazul acesta fie isi apleaca Domnul 'urechea' la rugaciunile tare fie nu prea. Daca ai intaietate prin rugaciune la El orice se poate vindeca, fara exceptie. Desigur ca asta depinde si de bunavointa bolnavului.

Ma refeream la bioenergie,nu la rugaciune

Delirul 17.03.2010 01:01:49

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 224703)
Ma refeream la bioenergie,nu la rugaciune

E he, fara rugaciune nimic nu se prea poate, mai ales vindecari prin punerea palmelor pe ranile bolnavilor.

antoniap 17.03.2010 06:52:31

Citat:

În prealabil postat de kiralina (Post 224556)
In orasul meu exista un cabinet de terapie sujoku,adica acupunctura coreeana.si acolo s-au vindecat cazuri pe care nici o terapie nu le putea ameliora:o doamna cu un deget negru de cangrena si-a salvat degetul,unui domn cu parkinson de ani de zile i s-a stopat evolutia bolii prin aceasta terapie,o doamna cu migrene vechi si dese a scapat definitiv de ele,dupa ce incercase tot.si atunci de ce aceasta terapie asiatica e de la dracu?ca suntem noi batuti in cap si nu vrem sa pricepem ca dumnezeu,in diversitatea lui,a creat n forme de terapie,pentru a vedea si in asta geniul lui si dragostea lui ptr noi?nu putem fi atat de inapoiati mintal incat sa dam la o parte ce e bun pe motiv ca....ne lucra dracul!in fond,acupunctura debloaca propriile noastre energii,care din diverse motive nu mai circula cum trebuie!unde e dracul?ooooooooooooooofffffffffffff!

Of, of, of! Daca ne vindacam cu ajutorul lui Dumnezeu, ii multumim lui Dumnezeeu. Dar, daca ne vindecam cu ajutorul diavolului, are si el ,,oarece'' pretentii, ca doar n-a muncit degeaba! Sa nu uitam ca exista minuni facute cu ajutorul lui Dumnezeu si exista false minuni, facute cu ajutorul demonilor.

Scopul vietuirii crestine este mantuirea si chiar dobandirea Duhului Sfant si sfintirea vietii. Aceste practici diavolesti intrerup lucrarea mantuitoare a crestinului. Cine apeleaza la aceste practici ori se indeletniceste cu ele se face partas la lucrarea diavolului. Omul care a fost ajutat astfel, nu mai constientizeaza ca boala i-a fost trimisa de Dumnezeu pentru a se intoarce la pocainta. El cauta sa-si salveze doar trupul, iar de suflet nu se mai ingrijeste. Bolile si necazurile ne sunt trimise cu un rost si cu un scop.

Cei care au apelat la aceste practici si apoi s-au dezis de ele stiu cat de greu le-a fost sa-si gaseasca duhovnic, sa se pocaiasca, sa se roage, etc. Sa nu ne jucam cu focul.

O bioenergeticiana foarte buna mergea a venit sa-i sminteasca pe credinciosi si chiar sa ,,se ocupe'' de un parinte foarte induhovnicit. Parintele i-a spus sa renunte la bioenergia ei si sa-si vada de mantuire. Dar ea n-a ascultat, ci voia sa-l studieze dupa ,,stiinta'' ei pe parintele Gabriel Nicu. Intr-o seara, pe cand se intorcea de la slujbele parintelui, fiind ceata, ea n-a vazu trenul care venea din sens opus si praf s-a facut. Celorlalti crestini nu li s-a intamplat nimic.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:51:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.