![]() |
Vorbim deseori de bine, de adevar, de smerenie...apoi de viceversa acestora, de prostii mari, de pacate foarte grave..de tot felul de bazaconii, intr-o lume in care cuvintele joaca, se pare, rolul cel mai important, intr-o masura in care prin abuz si-au pierdut adevaratul inteles.
Si atunci ce mai sunt cuvintele ?...caci, ce exprima acestea a devenit banal, prin nerespectarea sensului lor real. Prea mult vorbim de lucruri mari sau mici, intr-o lume atat de neinsemnata, lumea celor simpli. |
Iti cam place sa te joci cu cuvintele... Nu uita, ca vom da socoteala de cuvintele noastre.
|
Citat:
Protoparintii nostri au fost creati dupa chipul lui Dumnezeu: Facerea 1, 27: "Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie". |
Citat:
|
Pacat e si a vorbi in necunstinta de cauza... sa punem deci paza gurii noastre, daca nu avem nimic de spus.
|
Citat:
|
Citat:
|
Te rog sa ma ierti, Cristian, dar te-am pus temporar pe lista de "Ignor"; asa ca poti scrie ce vrei... eu nu le citesc, decat daca apar ca citate.
Multumesc adminului petnru aceasta optiune pe care o avem; ca solutie temporara e f buna. |
Citat:
|
Scuzita ...
Citat:
Se vede clar ca in doamna Anca ati aruncat cu pietre... Aruncam cu piatra avand tinta precisa si apoi gasim scuze ca de fapt am aruncat-o la intamplare, iar daca a cazut in capul aceluia nu este vina noastra, ci a pietrei! Scuzita este o boala la moda! "Scuze ca am infipt cutitul in tine, vroiam sa tai paine!" |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:44:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.