![]() |
Citat:
|
Citat:
Dar nu-ti fie teama ca zilele astea se vor scurta! Deja a inceput sa tremure via si sa se scuture de viermi. Si cad, incepand cu ai mai mari... ca sa priceapa ai de jos cum au fost fraieriti si aiba timp sa se pocaiasca. |
Dar pana una alta inca nu si-au rezolvat problemele tehnice pt a reusi implementarea lor.
|
Sa inteleg ca chiar daca buletinul meu este valabil pana in 2012, tot nu voi putea cumpara nimic daca nu mi-l voi schimba. Daca va fi asa din 2009, chiar ca e grav. Nu sunt pregatit sa parasesc lumea, sunt prea slab, nu sunt antrenat deloc, si nu stiu cum voi reactiona si ce alegere voiu face, ca voi fi ingradit si de familie, ca doar ai mei nu ma vor lasa sa plec ca nebunu de unu singur ca asa mi-a venit mie sa cred ca buletinele de tip card sunt numarul fiarei. Situatia este foarte ostila, sunt lucru slab la faza asta...
|
...se sta "pe pozitii" pina nu te da afara, important este sa nu faci pacate mari.
|
Video: Endgame - Planul pentru subjugarea lumii
|
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Nu trebuie sa-ti pierzi vremea cu galceava asta din presa! E facuta sa ia mintea omului de la cele serioase! In privinta "chipurilor" e simplu, daca il avem pe <NU VREAU> in gand, nu se realizeaza nimic din ce nu vrem! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:15:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.