Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cipurile RFID supuse atentiei publice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3409)

C-tin 08.04.2008 17:18:56

Citat:

În prealabil postat de veilur
Pai vsovi, daca tu stii atat de multe despre asta, spune-ne si noua ce sa facem? Parca nu imi vine sa cred ca acel buletin va fi "lepadarea de Hristos". Ce ai sa faci de la anu, o sa te retragi in munti?

Parintele Paisie Aghioritul spunea ca omul pt a trai ( a trece prin existenta asta) nu are nevoie de prea multe in ce priveste cele materiale. Undeva la tara cu o gradina si un animal de lapte iti duci zilele tu si copii tai, iar cea mai buna asigurare de sanatate e sa stai aproape de Biserica Ortodoxa(daca nu s-o stramba) si sa ai credinta tare in Hristos.

C-tin 08.04.2008 17:35:33

Citat:

Pana la urma eu vreau un raspuns clar: sa primim acele buletine cu cod de bare din 2009 sau sa nu le primim? Voi ce faceti, le primiti sau nu? Vreu sa raspunde-ti prin DA sau NU, atat, fara povesti si ocolisuri.

Veilur, daca alta optiune de alegere nu exista, inseamna ca nu ai libertate de alegere. Deci asta se numeste ROBIE! Si daca te inrobeste cu forta, atunci nu ai nici un pacat. Ca robii nu fac voia lor! Dar viclenii astia o sa lase si-o portita la smecherie, cu care insa sa nu poti trai in lumea lor. Si atunci nu mai e robie cu forta fiindca o sa vezi ca cu buletinul de hartie nu poti plati ci numai cu cartele chipuite si atunci ai de ales. Intri in system de buna voie ori pleci si traiesti ca Ioan Botezatorul!
Dar nu-ti fie teama ca zilele astea se vor scurta!
Deja a inceput sa tremure via si sa se scuture de viermi. Si cad, incepand cu ai mai mari... ca sa priceapa ai de jos cum au fost fraieriti si aiba timp sa se pocaiasca.

C-tin 08.04.2008 17:50:52

Dar pana una alta inca nu si-au rezolvat problemele tehnice pt a reusi implementarea lor.

veilur 08.04.2008 21:17:20

Sa inteleg ca chiar daca buletinul meu este valabil pana in 2012, tot nu voi putea cumpara nimic daca nu mi-l voi schimba. Daca va fi asa din 2009, chiar ca e grav. Nu sunt pregatit sa parasesc lumea, sunt prea slab, nu sunt antrenat deloc, si nu stiu cum voi reactiona si ce alegere voiu face, ca voi fi ingradit si de familie, ca doar ai mei nu ma vor lasa sa plec ca nebunu de unu singur ca asa mi-a venit mie sa cred ca buletinele de tip card sunt numarul fiarei. Situatia este foarte ostila, sunt lucru slab la faza asta...

cozia 08.04.2008 23:41:08

...se sta "pe pozitii" pina nu te da afara, important este sa nu faci pacate mari.

cozia 08.04.2008 23:42:44

Video: Endgame - Planul pentru subjugarea lumii

cozia 08.04.2008 23:43:40

vedeti aici :)

http://www.endgamethemovie.com/

C-tin 09.04.2008 15:47:33

Citat:

Sa inteleg ca chiar daca buletinul meu este valabil pana in 2012, tot nu voi putea cumpara nimic daca nu mi-l voi schimba. Daca va fi asa din 2009, chiar ca e grav. Nu sunt pregatit sa parasesc lumea, sunt prea slab, nu sunt antrenat deloc, si nu stiu cum voi reactiona si ce alegere voiu face, ca voi fi ingradit si de familie, ca doar ai mei nu ma vor lasa sa plec ca nebunu de unu singur ca asa mi-a venit mie sa cred ca buletinele de tip card sunt numarul fiarei. Situatia este foarte ostila, sunt lucru slab la faza asta...

stai linistit frate! ca in cealalata parte a europei nu se pune inca problema asta, la voi nici atat...

veilur 09.04.2008 15:56:02

Citat:

În prealabil postat de C-tin

stai linistit frate! ca in cealalata parte a europei nu se pune inca problema asta, la voi nici atat...

Ar fi bine, ca asa mai castigam niste ani in plus pentru antrenamentul duhovnicesc.

C-tin 09.04.2008 16:19:13

Citat:

Ar fi bine, ca asa mai castigam niste ani in plus pentru antrenamentul duhovnicesc.

Of! Parca ai merge contra timp...:)
Nu trebuie sa-ti pierzi vremea cu galceava asta din presa! E facuta sa ia mintea omului de la cele serioase!
In privinta "chipurilor" e simplu, daca il avem pe <NU VREAU> in gand, nu se realizeaza nimic din ce nu vrem!

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:15:24.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.