Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Taxe si masuri aberante care afecteaza nivelul de trai (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19999)

Iorest 09.06.2025 00:45:54

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 681978)
Cu o destul de vocala si larga reprezentare in Parlament si ONG-uri, Regele Tiganilor trebuie sa ia imediat atitudine. Daca nu este ascultat sa mearga de urgenta la Haga si Bruxelles sa reclame!

Toata speranta noastra referitor la folosirea cashului este in tigani si Tiganie.

Nu este gluma! La fel cum nu este DE GLUMIT cu treaba asta!

Am văzut și pensionari imbecili care optau pentru pensia pe card, mare lucru că vine mai târziu și-i dai la poștaș 10 lei, tot pensionari din categoria Bătrâni și degeaba l-au făcut pe Șordan președinte după ce i-a speriat antena3.

Iorest 11.06.2025 02:23:04

Consilierul lui Nicușor Dan confirmă taxa pe tranzacții bancare. Ce s-ar fi întâmplat dacă n-ar fi existat opoziție la eliminarea numerarului?

Dragoș Anastasiu, consilier al președintelui Nicușor Dan, confirmă că taxarea pe tranzacțiile bancare, scrie Profit.ro

„Această idee a fost una dintre cele analizate în cadrul grupului de lucru. Nu are importanță cine a pus-o pe masă. Bancherii au fost intrebati, dacă o astfel de abordare are sau nu sens în contextul economic actual. Este o întrebare legitimă”, spune Anastasiu, potrivit sursei citate.

Consilierul în cadrul BNR Eugen Rădulescu afirmă, despre o posibilă taxare pe tranzacțiile bancare anunțată în premieră de Profit.ro, că este o aberație și că cine propune așa ceva nu înțelege economia de piață și își imaginează că ia măsuri în care „banii vor veni din cer”.

„Această măsură a aplicat-o Venezuela. Vrem să fim ca Venezuela? Cine a făcut așa ceva în Europa?”,spune Rădulescu.

Iminența acestei măsuri reliefează importanța existenței opțiunii numite numerar
Reamintim că puterea a încercat, în mai multe rânduri, în ultimii ani, să suprime numerarul. Opoziția opiniei publice a făcut ca un proiect prin care, de facto, se elimina numerarul, să fie schimbat radical.

Iorest 12.06.2025 00:22:51

Cum să vă opuneți planurilor guvernului de a mări taxele: Faceți tranzacții în numerar, evitați băncile, supermarketurile și magazinele online. Plătiți datoriile fiscale în ultima zi

De la creșterea TVA-ului la aberanta taxă pe tranzacțiile bancare, puterea se pregătește să mai smulgă ceva de la cetățeni, pentru a plăti datoriile create prin umflarea electorală a salariilor.

Europarlamentarul Gheorghe Piperea îndeamnă la revoltă. O nesupunere civică, sub forma boicotului.

„Singurul protest eficient contra planurilor nicușoriste de reducere a deficitului bugetar pe cârca noastră, cei numiți recent pleava societății : nu mai faceți plăți prin bănci sau revolut, nu mai cumpărați din super-market, mall, Shein, Temu, eMag, Amazon, utilizați trocul (schimbul de produse și servicii), dacă puteți, mâncați și beți produse locale, evitați hotelurile glamour, mergeți mai bine la pensiuni, apartamente sau case particulare, nu plătiți prin airbnb sau booking, ci cash. Și nu plătiți datoriile fiscale înainte de termen, ci în ultima zi.

Așa vor descoperi, probabil, că existăm și noi, cei 5,33 mil votanți suveraniști, noi, cei care ne plătim la timp și ultimul bănuț din birurile către stat, bănci, furnizori de utilități, noi, cei care muncim onest și ne câștigăm bănuții muncind, fără ajutorul corupților, lobbyștilor, serviciilor secrete, noi, talpa țării”, a scris Piperea pe pagina sa de Facebook.

”Zic “noi” pentru că provin din sărăcia de la țară, mă confund cu sărăcia alor mei și sunt “bogat” în datorii și responsabilitatea de a da de muncă și mijloace de trai decent unui mare număr de persoane care lucrează cu mine sau îmi sunt asociați și colaboratori”, a adăugat el.

cozia 12.06.2025 02:56:43

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 682024)

„Singurul protest eficient contra planurilor nicușoriste de reducere a deficitului bugetar pe cârca noastră, cei numiți recent pleava societății : nu mai faceți plăți prin bănci sau revolut, nu mai cumpărați din super-market, mall, Shein, Temu, eMag, Amazon, utilizați trocul (schimbul de produse și servicii), dacă puteți, mâncați și beți produse locale, evitați hotelurile glamour, mergeți mai bine la pensiuni, apartamente sau case particulare, nu plătiți prin airbnb sau booking, ci cash. Și nu plătiți datoriile fiscale înainte de termen, ci în ultima zi.

Mai Iorest, poate in Ardeal de unde sunteti voi mai exista producatori reali si nu importatori/ intermediari de care sunt intesate toate mediile rurale din Regat, gheretele agroalimentare de intersectii pe drumurile judetene.
Ma gandesc ca poate lumea a pierdut discernamantul de a vedea ce cumpara si traiesc intr-o bula imaginara. Vad cum masinile se opresc la aceste tarabe, gospodinele ies ca teleghidate crezand ca fac cumparaturi din produse locale, cand de fapt mai totul este de la turci.

Alde Piperea asta, desi baiat bun, cred ca a uitat ce se vinde in tara.

Care troc mai Piperea, tu visezi? DIn cauza ca ei, cu Neamtu,etc mai toti sunt in MONOLOG gen ticktok, sunt complet rupti de realitate. Nu au pe nimeni care sa ii trezeasca la realitate daca ar vorbi in fata grupurilor de oameni NORMALI.

TOTUL ESTE NUMAI TURCISME, POLONEZISME, si GRECISME.

Cnosc familii dintr-o zona care aveau livezi, fructe , legume acolo cat de cat, oua, pui...ADIO!!! nici vorba de asa ceva, totul este ars de soare chimicale din prafurile din cer, distrus, si nu mai vinde nimeni nimic, Nici pentru ei nu mai au. Mai nou toti se bulucesc la Lidl, Profi. Si asta-i la tara in Regat

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 682024)
”Zic “noi” pentru că provin din sărăcia de la țară, mă confund cu sărăcia alor mei și sunt “bogat” în datorii și responsabilitatea de a da de muncă și mijloace de trai decent unui mare număr de persoane care lucrează cu mine sau îmi sunt asociați și colaboratori”, a adăugat el.

Hai sa ne lase cu saracia...aia s-a dizolvat demult pentru el. Acum castiga cam 1 milion euro pe an la fel ca si Sosoaca cu toate beneficiile de europarlamentar.

Iorest 12.06.2025 08:59:49

Citat:

În prealabil postat de cozia (Post 682025)
Mai Iorest, poate in Ardeal de unde sunteti voi mai exista producatori reali si nu importatori/ intermediari de care sunt intesate toate mediile rurale din Regat, gheretele agroalimentare de intersectii pe drumurile judetene.

Nu sunt din Ardeal, prin Ardeal se înțelege Alba, Mures, Cluj, eu nu confund Ardealul, o zonă mai restrânsă la câteva județe, cu toată Transilvania.

Citat:

Ma gandesc ca poate lumea a pierdut discernamantul de a vedea ce cumpara si traiesc intr-o bula imaginara. Vad cum masinile se opresc la aceste tarabe, gospodinele ies ca teleghidate crezand ca fac cumparaturi din produse locale, cand de fapt mai totul este de la turci.

Alde Piperea asta, desi baiat bun, cred ca a uitat ce se vinde in tara.

Nu se produc legume în Teleorman care se vând în București ?

Nu se produc legume la Lungulețu județul Dâmbovița ? De ce vrei să ne păcălești cu pesimismul tău ?

Trinitas Tv Piața de legume Lungulețu - fructe și legume sănătoase din pământ românesc #RoadelePământului

Citat:

Care troc mai Piperea, tu visezi? DIn cauza ca ei, cu Neamtu,etc mai toti sunt in MONOLOG gen ticktok, sunt complet rupti de realitate. Nu au pe nimeni care sa ii trezeasca la realitate daca ar vorbi in fata grupurilor de oameni NORMALI.

TOTUL ESTE NUMAI TURCISME, POLONEZISME, si GRECISME.

Cnosc familii dintr-o zona care aveau livezi, fructe , legume acolo cat de cat, oua, pui...ADIO!!! nici vorba de asa ceva, totul este ars de soare chimicale din prafurile din cer, distrus, si nu mai vinde nimeni nimic, Nici pentru ei nu mai au. Mai nou toti se bulucesc la Lidl, Profi. Si asta-i la tara in Regat

Nu cred că nu mai există producători de legume în Muntenia, Oltenia, și prin Moldova în Suceava șamd.

Citat:

Hai sa ne lase cu saracia...aia s-a dizolvat demult pentru el. Acum castiga cam 1 milion euro pe an la fel ca si Sosoaca cu toate beneficiile de europarlamentar.

Piperea era profesor universitar la Universitatea București dinainte să fie politician și pleda și în instanță, avea cazuri, nu a intrat în politică pt că murea de foame, dar a spus în mai multe interviuri că are o viziune prin care să protejeze omul care nu a avut posibilități să se dezvolte sau e mai expus la excluziune socială.

Cred că a avut o copilărie grea, a reușit fiindcă a învățat și s-a dus pe drept și să ajute oamenii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:56:42.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.