![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Cine sufera din cauza copiiilor? Nu cred ca exista cineva sa fie deranjat! |
Aubergine, te rog sa incetezi si sa parasesti acest fir. Te iei aiurea de oameni.
Da, l-am deschis de fapt pentru rugaciune si pentru ca imi este groaza de tocmai de aceste conflicte care iau nastere acum peste tot. Razbunari, ura, atatri de grupe de oameni, una impotriva alteia. Asa faceti si pe acest fir. Ati intrat majoritatea sa faceti propaganda eutanasierii si sa scrieti alte lucruri. Si mai spuneti de mine. Si nu, noi nu avem posbilitatea sa votam nimic. Numai voi in tara votati. Noi nu avem nici cum sa votam, nici unde. Nimic. |
Citat:
Uite asa faceti pe 3 fire si pe alte forumuri: parinti impotriva celor fara copii, oameni care vor eutanasie impotriva celor care nu vor si etc. A iesit o lupta generala. Ba da, sunt multi deranjati din cauza tipatului lor. Nu-i compar cu cainii, dar daca voi va plangeti, am si eu dreptul sa-mi spun necazul. Ea incearca si tu sa dormi sau sa citesti sau sa lucrezi ceva si sa-ti tipe copiii. Nu am nimic cu copiii, doar vroiam sa spun ca ar trebui sa ne respectam reciproc.Nu numai noi trebuie sa va intelegem pe voi. Trebuie si invers. |
Citat:
Imi pare rau sa va spun dar,cu tot respectul,ati pierdut contactul cu realitatea. |
Citat:
Vad ca nu aveti altceva mai bun de facut decat sa imi numarati mesajele pe forum si topicurile unde scriu. In primul si primul rand NU E TREABA D-VOASTRA UNDE SI CE SCRIU EU, sa fie clar asta! E o tara libera, daca vreau scriu si 1000 de mesaje aici, ok? Eu nu v-am luat la rost ce faceti, nu v-am atacat, d-voastra continuati sa o faceti. In al doilea rand nu va permit sa ma tutuiti, eu nu va tutuiesc nu aveti nici macar un gram de respect. Sunteti cumva proprietara acestui forum, admina ca sa luati la rost lumea unde si ce si cat scrie? Sau aveti ceva personal numai cu mine ca vad ca numai cu mine aveti treaba? Sunteti absolut orbita de dragostea pentru caini si pentru asta sunteti in stare sa atacati intr-una, n-aveti decat sa adoptati toata rasa canina din tara si sa o duceti in strainatate, noi nu ne suparam. Eu nu am spus vulgaritati si obscenitati, confundati persoana, d-voastra spuneti marlanii, asta e altceva. D-voastra daca ati iubi oamenii nu m-ati ataca pe mine pentru ca nu va impartasesc pozitia si nu ati face-o pe sarmana bunica natanga si dusa cu duhu, poate ati vrut sa ziceti saraca cu duhul ceea ce e cu totul atceva, ba chiar are un sens bun. Nu mi-e frica de caini si presupuneti gresit tot ce presupuneti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:07:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.