Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Apel la rugaciune pentru Ionut si pace in tara (situatia escaleaza) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16774)

sophia 11.09.2013 20:19:13

Citat:

În prealabil postat de Ekaterina (Post 533573)
Yasmina, copiii ies in parc sa se joace, sa alerge, sa mearga cu role, cu bicicleta. Eu ca parinte trebuie sa stau cu teama si sa spun mereu: nu mai alergati ca sa nu va muste cainii. Am vazut cum o fetita cu role a fost atacata de caini doar ca se plimba, nu le-a facut nimic, fetita nici nu-i observase. A fost doborata la pamant sub ochii parintilor. Daca nu erau acolo nu stiu ce se intampla. Apoi nu au voie la nisip cu toate ca cei mici sunt incantati se se joace acolo. De ce nu au voie cu toate ca nisipul a fost pus pentru ei in parc la locul de joaca? Toata groapa cu nisip este o adevarata toaleta de caini. Pe acest aspect sunt tare suparat, mizeria de la caini in care daca nu suntem atenti calcam si nu este doar neplacut ci ne putem imbolnavi serios.

Dorinta noastra este aceasta: sa nu mai avem caini pe strazi, in parcuri, in locurile publice. Cei care ii adopta sa nu ii lase in strada nesupravegheati, sa ii ingrijeasca asa cum se cuvine, sa adune mizeria dupa ei. Sa traim intr-o tara normala, fara haite de caini pe strazi.

Si noi vrem tot asta. Dar voi vreti s-o realizati prin omorare. Asta este problema.

aubergine 11.09.2013 20:22:27

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 533551)
Cainii nu pot fi oameni este clar pt oricine,dar din maretia rasei noastre grandioase trebuie sa fim milosi dar mai ales sa rezolvam problema curat,fara baie de sange.
Dar de fapt ce mai gandesc eu asa,cand vad la stiri ca omul nu mai reprezinta nimic pt multi si sunt atatea bai de sange intre oameni.

Referirile facute Sophiei sunt sub forma unor magarii cu care doresti s-o palmuiesti peste fata,pt curajul ei de a spune un cuvant bun pt o faptura.
Sophia nu are copii ca nu poate,nu pt ca ar avea vreun simt matern denaturat,orientat catre jivine.
De asemeni,locuieste cand in tara ,cand pe afara;deci nu este rupta de Romania.
Si chiar si asa,nu stiu in care context orice destept se trezeste atacand cetatenii romanii emigranti.
Daca inca guvernul Romaniei ne da dreptul sa votam din diaspora deci INCA avem drepturi politice nu stiu de ce unii de'alde aubergine si mata va roadeti unghiile de ciuda ca inca ne mai doare grija de Romania!
Bazele familiei noastre sunt acolo,poate inca tragem nadejde sa ne mai intoarcem,nu suntem dezradacinati,mai venim pe acasa,nu suntem dintre cei care mint prin tari straine ca au alta nationalitate.
Ne intereseaza si ne pasa de unde am plecat.

Si de fapt ce legatura are asta cu isteria sangeroasa din tara? Insasi cetatenii altor tari sunt oripilati de nemernicia slab evolutiva a noastra si de cum"eutanasiam" cainii cand cu otrava cand cu lopeti.
Da,si ei eutanasiaza dar in alte conditii in care toti rudimentarii de Romania nu vor ajunge prea curand.

Din cauza romanilor din afara care au drept de vot (s-a dat dreptul de vot din pur interes electoral, fara macar sa se faca un referendum pentru asta) am avut de suportat si pe portocalii, tot din cauza voastra, si acum faceti pe desteptii si in privinta cainilor vagabonzi!

aubergine 11.09.2013 20:24:01

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 533557)
"dusa cu Duhul"?

.................................................. ..

aubergine 11.09.2013 20:30:31

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 533569)
Sophia:cainii si toate animalele nu au suflet.Asta este invatatura credintei ortodoxe din care faci tu parte.Trairea lor tine de instinct,confunzi termenii.Nu orice ,,traire"inseamna existenta unui suflet.Sa spui ca un caine are,,suflet"este ori blasfemie(Hristos nu a venit pt mantuirea animalelor) ori credinta orientala,unde cainii,vacile,elefantii sau pisicile isi urmeaza stapanii pe lumea cealalta.Cainii vagabonzi nu se poarta asa pt ca ii inraiesc oamenii(fara ei ar crapa de foame)ci pt ca fiind complet salbatici reactioneaza pe baza de instinct.Si da,cainii trebuie eutanasiati daca sunt bolnavi,agresivi sau nu ii vrea nimeni si nu exista alte posibilitati pt ei.V-ati facut un idol din caini si ajungeti sa-i vedeti ca pe un om.Asta contrazice complet credinta din care afirmati ca faceti parte.Discuta cu un preot ortodox sa-ti lamureasca problema ,,sufletului"la animale ca sa nu o luati pe cai sincretiste,sunt foarte la moda aceste confuzii.Sau macar uitati-va intr-un catehism ortodox.Sau macar ascultati-l pe Patriarhul vostru care tocmai s-a pronuntat cu privire la aceste aspecte.

Sau macar infiati un caine sau mai multi,se pot adopta si de la distanta si astfel faceti o fapta buna fata de ei.Sau donati bani unor organizatii serioase care chiar fac ceva.Sau faceti ce credeti.

Felicitari domnule, cu toate ca sunteti protestant, dati clasa ortodocsilor in ceea ce priveste teoria dar si in ceea ce priveste practica, sunteti bland si explicati cu rabdare, cu toate ca rabdarea va este pusa din greu la incercare!

aubergine 11.09.2013 20:32:45

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 533572)
Iar tu nu mai batjocori notiunea de suflet,punand omul si animalul pe aceiasi treapta.Degeaba iti spun mai multi daca o tii tot pe a ta.

Va pierdeti vremea, stimate domn!

aubergine 11.09.2013 20:41:04

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 533578)
Si noi vrem tot asta. Dar voi vreti s-o realizati prin omorare. Asta este problema.
Dar sa stii ceva si copiii fac mizerie si galagie. Acum sa fim cinstiti.
Si cei care nu (mai) au copii mici sufera in parcuri din cauza copiilor si la bloc.
Si dorim ca voi sa va educati copiii (asa cum am fost si noi educati pe vremuri) sa respecte linistea si curatenia.

Copiii sunt copii, se joaca, faca mizerie, alearga, cum puteti sa ii comparati cu cainii!!??????????? Copiii sunt draguti, e mai mare dragul sa ii vezi!
Cine sufera din cauza copiiilor? Nu cred ca exista cineva sa fie deranjat!

sophia 11.09.2013 20:42:35

Aubergine, te rog sa incetezi si sa parasesti acest fir. Te iei aiurea de oameni.
Da, l-am deschis de fapt pentru rugaciune si pentru ca imi este groaza de tocmai de aceste conflicte care iau nastere acum peste tot. Razbunari, ura, atatri de grupe de oameni, una impotriva alteia.
Asa faceti si pe acest fir. Ati intrat majoritatea sa faceti propaganda eutanasierii si sa scrieti alte lucruri.
Si mai spuneti de mine.

Si nu, noi nu avem posbilitatea sa votam nimic. Numai voi in tara votati. Noi nu avem nici cum sa votam, nici unde. Nimic.

sophia 11.09.2013 20:46:24

Citat:

În prealabil postat de aubergine (Post 533587)
Copiii sunt copii, se joaca, faca mizerie, alearga, cum puteti sa ii comparati cu cainii!!??????????? Copiii sunt draguti, e mai mare dragul sa ii vezi!
Cine sufera din cauza copiiilor? Nu cred ca exista cineva sa fie deranjat!

Eram sigura ca asa o sa spuneti. Vezi acum cum se instiga oamenii?
Uite asa faceti pe 3 fire si pe alte forumuri: parinti impotriva celor fara copii, oameni care vor eutanasie impotriva celor care nu vor si etc. A iesit o lupta generala.
Ba da, sunt multi deranjati din cauza tipatului lor. Nu-i compar cu cainii, dar daca voi va plangeti, am si eu dreptul sa-mi spun necazul.
Ea incearca si tu sa dormi sau sa citesti sau sa lucrezi ceva si sa-ti tipe copiii.

Nu am nimic cu copiii, doar vroiam sa spun ca ar trebui sa ne respectam reciproc.Nu numai noi trebuie sa va intelegem pe voi. Trebuie si invers.

Pelerin spre Rasarit 11.09.2013 20:52:08

Citat:

În prealabil postat de sophia (Post 533578)
Dar sa stii ceva si copiii fac mizerie si galagie. Acum sa fim cinstiti.
Si cei care nu (mai) au copii mici sufera in parcuri din cauza copiilor si la bloc.
Si dorim ca voi sa va educati copiii (asa cum am fost si noi educati pe vremuri) sa respecte linistea si curatenia.

Este rusinos pt ce ati scris aici,va descalifica complet.Nu numai ca ati ajuns sa comparati un caine cu un copil,punand semnul de egalitate dar ipocrit,imi pare rau sa va spun asta,blamati copii ca si cum acestia ar produce un disconfort similar cu al cainilor.Este rusinos.Copii nostri doamna nu isi fac nevoile in mijlocul strazii,nu sar sa muste oamenii,nu umbla in haite si nu raspandesc boli.Si nu facem reclama eutanasierii,cum tot ipocrit spuneti,ignorand toate argumentele noastre ci reactionam la ce scrieti dvs,fie ca va place sau nu.Este o regula a unui dialog public.Va deranjeaza tipetele de copil....fara comentarii.Da doamna,toti care avem copii muncim,citim,lucram nu numai cu ei tipand langa noi,cand erau mai mici sau mai mari,ci chiar tinandu-i in brate in timp ce plang.Se numeste dragoste umana si miracolul vietii si nimeni doamna,niciodata nu a protestat din cauza asta in RO.Niciodata.Iar cei dinaintea noastra,la a caror memorie faceti apel,niciodata nu s-au plans din cauza asta.Sunt stupefiat de cum ganditi,acum incep sa-i inteleg pe cei care va judeca atat de aspru.Intradevar dialogul cred ca devine inutil,nu mi-am imaginat ca in subiectivismul dvs ajungeti atat de departe.

Imi pare rau sa va spun dar,cu tot respectul,ati pierdut contactul cu realitatea.

aubergine 11.09.2013 20:55:09

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 533507)
Ai scris vreo 60 si ceva de mesaje pe forumul asta toate cu aceiasi obsesie:se vorbeste despre caini si nu despre copii...

Mai diversifica putin comentariile,caci toate sunt la fel.Mai ai si altceva in vocabular?
De asemeni mai sunt si alte topicuri(fiind un forum religios)in care poti active si adduce contributia ca membru,ca observ ca-ti tot faci veacul numai pe treadurile cu caini fiind foarte prolifica in domeniul asta.

Uite,pe mine ma irita cum ii vorbesti Sophiei.Si tu si alti"iubitori de oamenii".
Sunteti agresivi si deoarece vi s-au terminat replicile treceti la vulgaritati,la fraze spuse cu tupeu,la obscenitati.
Ei daca ati iubi oamenii asa cum declarati...dar va vede Dumnezeu ce roade aduceti.

De fapt,va este frica de caini si aceasta fobie personala pe care o aveti numai voi va face sa credeti ca doriti moartea cainilor dintr-un sentiment nobil fata de intrega umanitate.De ce nu recunoasteti cinstit ca frica de caini sau alte animale va face sa le doriti moartea?

Parca ziceati ca nu vreti sa mai discutati cu mine, si cu toate astea continuati sa ma atacati. Avusesem in gand sa nu mai scriu nici un cuvant despre caini, in fine.....

Vad ca nu aveti altceva mai bun de facut decat sa imi numarati mesajele pe forum si topicurile unde scriu.

In primul si primul rand NU E TREABA D-VOASTRA UNDE SI CE SCRIU EU, sa fie clar asta!

E o tara libera, daca vreau scriu si 1000 de mesaje aici, ok?

Eu nu v-am luat la rost ce faceti, nu v-am atacat, d-voastra continuati sa o faceti.

In al doilea rand nu va permit sa ma tutuiti, eu nu va tutuiesc nu aveti nici macar un gram de respect.

Sunteti cumva proprietara acestui forum, admina ca sa luati la rost lumea unde si ce si cat scrie? Sau aveti ceva personal numai cu mine ca vad ca numai cu mine aveti treaba?

Sunteti absolut orbita de dragostea pentru caini si pentru asta sunteti in stare sa atacati intr-una, n-aveti decat sa adoptati toata rasa canina din tara si sa o duceti in strainatate, noi nu ne suparam.

Eu nu am spus vulgaritati si obscenitati, confundati persoana, d-voastra spuneti marlanii, asta e altceva.

D-voastra daca ati iubi oamenii nu m-ati ataca pe mine pentru ca nu va impartasesc pozitia si nu ati face-o pe sarmana bunica natanga si dusa cu duhu, poate ati vrut sa ziceti saraca cu duhul ceea ce e cu totul atceva, ba chiar are un sens bun.

Nu mi-e frica de caini si presupuneti gresit tot ce presupuneti.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:07:23.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.