![]() |
Citat:
Uite, noi aici scriem pareri personale. Toti (inclusiv eu si tu) avem experientele noastre, obsesiile noastre care ne modeleaza felul de a gandi si a ne exprima. Comunicarea pe un forum se limiteaza la rational. Nu ne cunoastem personal, nu avem o traire comuna... De aceea ne facem unii despre altii niste imagini care sunt limitate. Nimeni de pe forumul asta nu este (si nu pretinde a fi) fara de pacat. Insa unii mai uitam ca nu stim totul :-( Unii suntem mai "aprigi", dar te rog sa nu ne facem o parere definitiva unii despre altii luandu-ne dupa aceste lucruri! La fel, unii dintre noi avem o anumita sensibilitate si atunci cand este atacata raspundem mai vehement... Tot ce am scris nu sunt scuze pentru aceasta vehementa, bineinteles. |
Citat:
|
Citat:
|
Consuela asta este ceea ce ai postat tu "numai minciuni se zic pe forumul asta.
Mama mea a facut avorturi si eu sunt singura supravietuitoare cum ziceti voi. Daca mai aveam 10 frati ca sectele nu incapeam nici in casa. Nu sunt bolnava si maica-mea nu a fost niciodata schizo sau alte prostii suntem sanatosi tun". Atata timp cat susti pe cineva ca a facut avorturi si nu a patit nimic este foarte clar ca nu esti nici impotriva avortului 100%. |
|
Se pare ca iti face o deosebita placere sa-i ataci pe toti si sa-i jignesti, fiecaruia ii gasesti cate un cusur. Iti redau doar cateva din frumoasele tale vorbe:
"Treziti-va, nu v-ati maturizat la minte. Din cauza ingustimii mintilor voastre si conditiilor imposibile pe care le impuneti pleaca majoritatea din religia ortodoxa cautand ceva mai aproape de realitate". "voi chiar nu stiti ce sunt alea nepotrivirile fizice! niste prostanaci habotnici au stat ani impreuna fara relatii ca e pacat, s-au casatorit si au constatat dupa nunta cea grandioasa ca nu pot avea relatii din cauza dimensiunilor neportivite absolut deloc". " esti nebuna de legat" Asa vorbe asa caracter. As fi trecut mai multe din ce ai scris tu, numai ca n-am mai vazut nimic din ce ai scris. Se pare ca iti place sa scri numai la topicul asta si la "anticonceptionalele-avort mascat". Sau poate numai despre aceste lucruri poti vorbi? Iar cu asta am pus punct adresarii mariei dvs. |
MESAJUL DE MAI SUS ERA PT CONSUELA.
|
Erzbet: Spune-mi te rog, tu nu esti ortodoxa, esti protestanta,nu? Abia acum mi-am dat seama de unde vine neintelegerea.
|
Citat:
Din cauza experientelor anterioare convertirii mele (pe care azi le regret), am cazut in cealata extrema. O nelamurire totusi mai am, in ceea ce spune Proorocul David in Psalmul 50. |
mai e sanatatea ei, daca nu au fost metode suficiente de protectie asta a fost ghinionul, eu in locul lor as fi tinut la sanatate mai mult decat la orice relatie si preferam sa fiu singura daca nu erau metode decat sa am eu probleme.....acuma sunt metode si cine nu tine cont de ele si vrea sa isi incerce sanatatea cat rezista nu are decat, eu tin la sanatatea mea mai mult ca la orice.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:01:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.