Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce popor vom ajunge ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13235)

LapetiteMoc 04.07.2011 14:39:33

http://www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-179

http://www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-ii-180

Delirul 04.07.2011 14:40:11

Citat:

În prealabil postat de Melissa (Post 374471)
Oooohhoo sa fii tu sanatos cati au facut avere din mita!

Poate cei mai "descurcareti" dar marea majoritate nu cred ca o duc mult mai bine, totusi suntem o tara, in speta, de oameni saraci.

LapetiteMoc 04.07.2011 15:01:36

Citat:

În prealabil postat de Delirul (Post 374475)
totusi suntem o tara, in speta, de oameni saraci.

Si tara este atat de bogata in resurse naturale! Ce paradox coplesitor!

Melissa 04.07.2011 15:06:10

Citat:

Poate cei mai "descurcareti" dar marea majoritate nu cred ca o duc mult mai bine, totusi suntem o tara, in speta, de oameni saraci.

Suntem o tara in care patura de mijloc e pe cale de disparitie. Exista la ora actuala in tara, oameni saraci si oameni foarte bogati. Intre cele doua extreme se zbat bugetarii:-), care din pacate, majoritatea, vor intari randurile de jos.

AlinB 04.07.2011 15:17:25

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374479)
Si tara este atat de bogata in resurse naturale! Ce paradox coplesitor!

Nu e chiar asa, la ce resurse te referi?
Daca te referi la pamant, si asta trebuie muncit, trebuiesc investitii, etc.
Nu-i bai, ne-am descurca, dar am vrut economie de piata, confortul capitalist..

AlinB 04.07.2011 15:18:05

Fake... :)

LapetiteMoc 04.07.2011 15:26:30

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 374484)
Nu e chiar asa, la ce resurse te referi?
Daca te referi la pamant, si asta trebuie muncit, trebuiesc investitii, etc.
Nu-i bai, ne-am descurca, dar am vrut economie de piata, confortul capitalist..

Pamant, cum spui, petrol, aur (vezi Rosia Montana), un relief ce poate fi foarte bine exploatat turistic.
Am colegi care vor sa-si faca vacanta in Romania. Am cautat pentru ei o agentie care sa le ofere un program coerent - confort si informatii financiare clare. N-am gasit (dupa sistemul de aici). De exemplu, am facut o rezervare in Lyon la un hotel pe internet. Am imprimat pagina cu oferta si cu rezervarea inregistrata de mine. Cand am ajuns la hotel, pretul era cu 5 euro mai mare. Le-am aratat hartiile cu rezervarea, si-au cerut scuze si nu doar ca au aplicat pretul din rezervare, dar au inclus si un bonus pentru a nu-si cuta imaginea. Ce spui de asta? In Romania mereu trebuie sa iei cu tine dublul sumei prevazute pentru ca intotdeauna ai surprize si nimeni nu-ti ofera bonus, dimpotriva.

ory 04.07.2011 15:28:36

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374444)
Asta e alta problema. Dar trebuie sa fim atenti la afirmatii, totusi, nu? Pentru a ramane in spiritul adevarului.

PS: tonul mesajului tau nu indica intru nimic vreun spirit de gluma!

Ce sobra esti !
Oricum, a fost un fel de gluma cu " posibilul adevar ". Nu mai conteaza....
Ma uitam astazi la acest ministru Funeriu, in timpul unui comunicat de presa....jalnic ! Nu era in stare sa formuleze o propozitie fara sa se uite pe hartie, nici macar un cuvant, si nu a formulat decat trei propozitii in toata prezentarea " punctului sau de vedere ".

AlinB 04.07.2011 15:38:37

Citat:

Saracia este un efect, nu o cauza.

AlinB 04.07.2011 15:42:13

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374490)
Pamant, cum spui, petrol, aur (vezi Rosia Montana), un relief ce poate fi foarte bine exploatat turistic.
Am colegi care vor sa-si faca vacanta in Romania. Am cautat pentru ei o agentie care sa le ofere un program coerent - confort si informatii financiare clare. N-am gasit (dupa sistemul de aici). De exemplu, am facut o rezervare in Lyon la un hotel pe internet. Am imprimat pagina cu oferta si cu rezervarea inregistrata de mine. Cand am ajuns la hotel, pretul era cu 5 euro mai mare. Le-am aratat hartiile cu rezervarea, si-au cerut scuze si nu doar ca au aplicat pretul din rezervare, dar au inclus si un bonus pentru a nu-si cuta imaginea. Ce spui de asta? In Romania mereu trebuie sa iei cu tine dublul sumei prevazute pentru ca intotdeauna ai surprize si nimeni nu-ti ofera bonus, dimpotriva.

Petrolul si gazele naturale sunt pe duca, fara import nu facem fatza.
Aurul de care zici nu se poate extrage avantajos economic decat printr-un dezastru ecologic

Turism este cat de cat ok, dar nu stiu cat venit ar putea aduce efectiv.

Nu stiu ce/unde ai cautat tu dar chiar acum o saptamana imi spunea cineva ca a fost in concediu la Marea Neagra (da, romaneasca) printr-o agentie (romaneasca) si totul a fost ok, ba chiar preturile la cazare erau mai mici decat cele practicate in mod curent de hotelul respectiv.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:23:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.