Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Haine de vara + altele (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12949)

tabitha 25.06.2015 23:53:12

Yasmina, si tu, Brutus? :D

Okay, cred ca ne-am lămurit pana acum cine sunt partizanii părului de prisos si cine nu. Pariu că cei care n-au sunt evident de părere că nu e cazul de epilat. Că doar n-au ce! Dar ia sa-i vedem în pielea unor femei mai putin "dăruite" de la mama natură, să vedem atunci ce-ar face. Fapte, nu vorbe.

Btw, spălatul nu este cumva doar de convenientă socială si el??!

AlinB 26.06.2015 00:12:46

Sunt unii care nu pot pricepe ca poti sa-i critici si fara sa fii 'fan" pentru ceea ce lor le displace.

Da, cunoastem vesnicul argument ipocrit, parfumat, epilat = igiena.

tabitha 26.06.2015 02:21:42

Ha ha, nu stiu zău care din voi (noi) e mai ipocrit !

AlinB 26.06.2015 02:24:08

Haha, ai ajuns la fundul paharului (argumentatiei), acu' torni doar drojdia (ofensele).

Cam scurtutz fu paharul..

tabitha 26.06.2015 02:28:09

aha, bine ca ai editat. chiar vroiam sa te intreb la ce drojdie te referi.

si ma rog ce-ar mai fi de argumentat??? or better, don't bother, my friend. :) hai mai bine du-te la culcare!

Yasmina 26.06.2015 08:01:45

Citat:

În prealabil postat de tabitha (Post 593417)
Yasmina, si tu, Brutus? :D

Okay, cred ca ne-am lămurit pana acum cine sunt partizanii părului de prisos si cine nu. Pariu că cei care n-au sunt evident de părere că nu e cazul de epilat. Că doar n-au ce! Dar ia sa-i vedem în pielea unor femei mai putin "dăruite" de la mama natură, să vedem atunci ce-ar face. Fapte, nu vorbe.

Btw, spălatul nu este cumva doar de convenientă socială si el??!

Nu am inteles niciodata de ce o femeie ne-epilate ,nevopsita ca un clovn si fara 10 produse de coafat in par ,este considerata murdara sau nespalata?
Cine a zis ca spalatul este optional?
Ce daca nu esti vopsita,cremuita,pensata cu sablonul,si cu parul bucle esti o fiinta dezgustatoare?Cine a decretat asta?

Cresterea parului la femei este reglata prin hormonii specifici de si de aceea parul de pe corp nu le da pe femei afara din casa;iar multe dintre ele,au un par fin nu blana de babuin!

Chiar... daca nu se epileaza pe corp ce pericole sociale si catastrofe le pasc?

DragosP 26.06.2015 08:06:11

Să nu mai placă masculilor.:43:
Păi te joci cu așea ceva?:42:

Eu mă întreb însă, deturnând olecuță discuția, de ce se epilează berbanții.

tabitha 26.06.2015 08:11:14

Yasmina, nu era vorba deloc de femeile-clown. Nu încerca să câstigi un argument prin exagerări.

Yasmina 26.06.2015 09:09:39

Citat:

În prealabil postat de tabitha (Post 593448)
Yasmina, nu era vorba deloc de femeile-clown. Nu încerca să câstigi un argument prin exagerări.

Mirela,nu era vorba nici despre femeile nespalate!
Poate reusesti intre timp sa-mi detaliezi in privat prin ce anume am atins nivelul de ipocrizie de care ma acuzi...

abaaaabbbb63 26.06.2015 09:14:30

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 593447)
Eu mă întreb însă, deturnând olecuță discuția, de ce se epilează berbanții.

Inotatorii se epileaza ca sa alunece mai bine prin apa!

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:03:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.