![]() |
Yasmina, si tu, Brutus? :D
Okay, cred ca ne-am lămurit pana acum cine sunt partizanii părului de prisos si cine nu. Pariu că cei care n-au sunt evident de părere că nu e cazul de epilat. Că doar n-au ce! Dar ia sa-i vedem în pielea unor femei mai putin "dăruite" de la mama natură, să vedem atunci ce-ar face. Fapte, nu vorbe. Btw, spălatul nu este cumva doar de convenientă socială si el??! |
Sunt unii care nu pot pricepe ca poti sa-i critici si fara sa fii 'fan" pentru ceea ce lor le displace.
Da, cunoastem vesnicul argument ipocrit, parfumat, epilat = igiena. |
Ha ha, nu stiu zău care din voi (noi) e mai ipocrit !
|
Haha, ai ajuns la fundul paharului (argumentatiei), acu' torni doar drojdia (ofensele).
Cam scurtutz fu paharul.. |
aha, bine ca ai editat. chiar vroiam sa te intreb la ce drojdie te referi.
si ma rog ce-ar mai fi de argumentat??? or better, don't bother, my friend. :) hai mai bine du-te la culcare! |
Citat:
Cine a zis ca spalatul este optional? Ce daca nu esti vopsita,cremuita,pensata cu sablonul,si cu parul bucle esti o fiinta dezgustatoare?Cine a decretat asta? Cresterea parului la femei este reglata prin hormonii specifici de si de aceea parul de pe corp nu le da pe femei afara din casa;iar multe dintre ele,au un par fin nu blana de babuin! Chiar... daca nu se epileaza pe corp ce pericole sociale si catastrofe le pasc? |
Să nu mai placă masculilor.:43:
Păi te joci cu așea ceva?:42: Eu mă întreb însă, deturnând olecuță discuția, de ce se epilează berbanții. |
Yasmina, nu era vorba deloc de femeile-clown. Nu încerca să câstigi un argument prin exagerări.
|
Citat:
Poate reusesti intre timp sa-mi detaliezi in privat prin ce anume am atins nivelul de ipocrizie de care ma acuzi... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:03:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.