![]() |
Citat:
|
Haida!
poate reusesti si tu, dk stii fizica...oricum e vb de altceva aici....
|
....
Citat:
|
Eu am vazut cu ochii mei si un "indemonizat" si un atac de epilepsie, personal nu am gasit nici o diferenta. In timpul unei lectii, profa mea a inceput sa delireze cu complementele, facea cercuri pe catedra pana cand la un moment dat a inceput sa zbiere, intorcand brusc capul de o parte, cu ochii dati peste cap, limba intre dinti si rosie in fata. A fost o scena ingrozitoare. Nu a fost exorcizata, ia pastile si sta bine acum.
Sunt de acord ca aceste persoane "indemonizate" nu fac decat teatru, au nevoie de atentie sau sufera intr-adevar de boli psihice. |
Citat:
Un demonizat face astfel de ``crize`` doar in preajma lucrurilor sfinte in rest sunt oameni perfect normali. Acestia mai scot si sunete ciudate, sunt ridicati in sus si trantiti, sunt zmuciti si framantati parca de o mana invizibila. cei ca profesoara ta, daca facea in clasa, atunci da, era bolnava. Asta e diferenta intre un demonizat si un bolnav psihic in caz ca nu stiai. |
Citat:
|
Citat:
|
cocacoc, culmea e ca preotii, prin Maslu si prin rugaciunile lor, de multe ori vindeca sau amelioreaza starile nefiresti ale acestor demonizati.
cum iti explici? un bolnav sa fie facut bine numai prin rugaciune? |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:55:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.