Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Exorcizarile! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11806)

cocacoc 14.01.2011 18:13:21

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 323433)
levitarea

:)) http://www.youtube.com/watch?v=kqglXDo3oYA

pacateamarite 14.01.2011 18:56:48

Haida!

poate reusesti si tu, dk stii fizica...oricum e vb de altceva aici....

pacateamarite 14.01.2011 19:02:28

....

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 323334)
cine credeti ca sunt cei pasibili de a fi posedati?

unul ca Domnia-Ta e lesne de dat la-ntors de exemplu chiar si de o minte omeneasca mai dibace...darmite de-un ditamai drac, sau duh, sau lucrare "ghiavoleasca"...de cite ori ai jucat in ultimul an la pariuri?

Bast-et 14.01.2011 19:33:29

Eu am vazut cu ochii mei si un "indemonizat" si un atac de epilepsie, personal nu am gasit nici o diferenta. In timpul unei lectii, profa mea a inceput sa delireze cu complementele, facea cercuri pe catedra pana cand la un moment dat a inceput sa zbiere, intorcand brusc capul de o parte, cu ochii dati peste cap, limba intre dinti si rosie in fata. A fost o scena ingrozitoare. Nu a fost exorcizata, ia pastile si sta bine acum.

Sunt de acord ca aceste persoane "indemonizate" nu fac decat teatru, au nevoie de atentie sau sufera intr-adevar de boli psihice.

dobrin7m 14.01.2011 20:37:11

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 323498)
Eu am vazut cu ochii mei si un "indemonizat" si un atac de epilepsie, personal nu am gasit nici o diferenta. In timpul unei lectii, profa mea a inceput sa delireze cu complementele, facea cercuri pe catedra pana cand la un moment dat a inceput sa zbiere, intorcand brusc capul de o parte, cu ochii dati peste cap, limba intre dinti si rosie in fata. A fost o scena ingrozitoare. Nu a fost exorcizata, ia pastile si sta bine acum.

Sunt de acord ca aceste persoane "indemonizate" nu fac decat teatru, au nevoie de atentie sau sufera intr-adevar de boli psihice.

Aveati tamaie, Scriptura, icoane si crucea in clasa?

Un demonizat face astfel de ``crize`` doar in preajma lucrurilor sfinte in rest sunt oameni perfect normali. Acestia mai scot si sunete ciudate, sunt ridicati in sus si trantiti, sunt zmuciti si framantati parca de o mana invizibila.
cei ca profesoara ta, daca facea in clasa, atunci da, era bolnava. Asta e diferenta intre un demonizat si un bolnav psihic in caz ca nu stiai.

medusa 15.01.2011 11:08:50

Citat:

În prealabil postat de Bast-et (Post 323498)

acea profesoara e posedata de Diavol.

joshoo 20.01.2011 15:51:55

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 323284)
Ne dai un video cu un rahat banal de truc de magie, scamatorie, ca multe altele zeci si sute de mii de pe youtube si emisiuni tv de genul :)) .

(sau poate faci misto si atunci te inteleg )

Dar nu e vorba de trucuri de magie,ai auzit de telekinezie?

medusa 20.01.2011 17:16:52

cocacoc, culmea e ca preotii, prin Maslu si prin rugaciunile lor, de multe ori vindeca sau amelioreaza starile nefiresti ale acestor demonizati.
cum iti explici? un bolnav sa fie facut bine numai prin rugaciune?

cocacoc 20.01.2011 17:19:28

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 325947)
preotii, prin Maslu si prin rugaciunile lor, de multe ori vindeca

... Si ? ...

medusa 20.01.2011 17:20:46

Citat:

În prealabil postat de cocacoc (Post 325949)
... Si ? ...

si nu ti-e clar, duhul cel rau iese din posedat si acesta redevine normal ! nu prin medicamente ci prin puterea Duhului Sfant !

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:55:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.