Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Crestinul ortodox si cardurile de sanatate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11140)

DragosP 19.11.2012 14:29:14

Obsesia asta cu și despre carduri, pașapoarte, permise de conducere auto și altele este oare o țâră de ispitire de dreapta? :39:

Apropos, cei ce vă cumpărați haine de prin supermarket/mall etc: mare grijă cu etichetele RFID ce rămân ascunse prin gulere/manșete.:30:

eliza-georgiana 19.11.2012 14:30:25

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 482573)
Poti sa-ti schimbi serviciul cu unul unde esti platita cu banii in mana.
Daca trebuie, trebuie, nu?

Si nici cardul de sanatate nu e musai sa-l iei.
Iti poti face o asigurare privata, daca nu-ti convine forma sub care Statul iti livreaza serviciile pentru care platesti oricum.

deja sunt "prinsă în horă" :((( am credit pentru apartament reușit cu greu să-l iau și-n următorii 20 de ani 300 de euro din pământ din iarbă verde trebuie să-i restitui băncii!! îți dai seama că niciun angajator nu m-ar plăti cu banii în mână cu salariul pe care îl am aici (n-ar plăti în primul rând atâta impozit la stat)....și dacă mai vreau și familie cu copii.... :D

eliza-georgiana 19.11.2012 14:37:49

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 482866)
Obsesia asta cu și despre carduri, pașapoarte, permise de conducere auto și altele este oare o țâră de ispitire de dreapta? :39:

Apropos, cei ce vă cumpărați haine de prin supermarket/mall etc: mare grijă cu etichetele RFID ce rămân ascunse prin gulere/manșete.:30:

am observat și eu asta!!! nu știam de ce piuiam când am trecut de barele UTI dintr-un magazin deși nu aveam niciun produs cumpărat de nicăieri.... piuiau hainele de pe mine pffffff!!!

AlinB 19.11.2012 17:12:36

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 482871)
am observat și eu asta!!! nu știam de ce piuiam când am trecut de barele UTI dintr-un magazin deși nu aveam niciun produs cumpărat de nicăieri.... piuiau hainele de pe mine pffffff!!!

Cred ca era un fenomen de posedare electronica.

MihaiG 19.11.2012 17:41:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 482882)
Cred ca era un fenomen de posedare electronica.

Mă aștept la o inițiativă a adepților mișcării anticip, prin care să se propună Patriarhiei introducerea acelor bare, ca în supermarketuri, la intrarea în biserici. Ai cip ? Se declanșează alarma și te zvârlu țîrcovnicii afară din casa Domnului. Eventual, în loc de țiuitul clasic, aparatul ar putea să fie setat să strige "Piei drace !", sau, poate, să recite molivtele Sf. Vasile.

DragosP 19.11.2012 18:07:27

Așteaptă-te!

AlinB 19.11.2012 18:22:42

Nu e nevoie, conform cazuisticii miscarii anticip, care se vrea cu ecouri patristice, sistemul este deja implementat cu directiva de Sus, cica preotul care a incercat sa impartaseasca un posesor de cip implantat a fost oprit de o mana nevazuta.

Asteptam si cazul cu patrafirul care nu vroia sa se aseze pe capul posesorului de cip, ajuns la spovedanie in ciuda controlului mental exercitat de cipusorul satanic si care afost trimis acasa cu coada electro-diabolica intre picioare, dat fiind conform canonului de la Sinodul I pseudo-ortodox al miscarii anticip, cei cu cipusor sub piele sau in buzunare nu pot fi spovediti pana nu leapada sataniceasca inselare.

Din pacate, acelasi Sinod nu a reusit sa cada de acord daca in permisul de conducere exista actualmente cip sau nu, toate doveziile indicand faptul ca nu exista insa e cam rusinos si tardiv sa se recunoasca acest lucru, dupa ce aproape un an de zile daca nu mai bine s-a sustinut exact contrariul.

Miha-anca 20.11.2012 00:42:51

Dar pasapoartele cu cip au cip, dupa parerea domniilor voastre, care va dati cu parerea pe aici?

DragosP 20.11.2012 07:20:58

Nu, pașapoartele fără cip au cip. Cele cu cip nu au cip.

MihaiG 20.11.2012 07:22:35

Totul are cip, inclusiv telefoanele celulare ale Preafericitului Daniel, ale Sfântului Părinte Benedict al XVI-lea și al lui Dalai Lama. We are all doomed.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:50:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.