Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 23:37 pe 2.01.2012
CINE ESTE CEL CARE TE IUBESTE

Acum peste 2000 de ani a existat un OM nascut contrar legilor vietii. Acest om a trait in saracie si a crescut in obscuritate. Nu a calatori mult. Nu a avut nici bogatie ,nici influenta. Familia lui era modesta si nu a avut nici o pregatire si nici educatie aleasa. Cand era copilas a ingrozit un rege ce credea ca-i ia locul, i-a uimit pe inteleptii in copilarie, la maturitate guverna cursul naturii, umbla pe valuri ..A vindecat multimi de oameni fara medicamente si n-a luat plata pentru serviciile lui.
Nu a scris niciodata nici o carte si totusi toate bibliotecile unei tari nu pot cuprinde cartile care au fost scrise despre el. Nu a compus niciodata vreun cantec si totusi a oferit teme pentru mai multe cantece decat toti compozitorii la un loc.
Nu a fondat vreun colegiu, insa toate scolile lumii la un loc nu se pot lauda ca au un numar la fel de mare de studenti.
Nu a condus niciodata o armata si nu a recrutat vreun soldat si totusi nici un conducator nu a avut vreodata mai multi voluntari ca el.
Nu a practicat psihiatria si totusi a vindecat mai multe inimi zbrobite decat toti doctorii celebrii.
Numele marilor oameni de stat au aparut si s-au stins .Numele oamenilor de stiinta, filozofi si teologi au venit si s-au dus.
Numele acestui OM se raspandeste tot mai mult , generatii la rand.
EL RAMANE PE CULMEA CEA MAI INALTA A GLORIEI CERESTI, PROCLAMAT DE TATAL , RECUNOSCUT DE INGERI, ADORAT DE SFINTI SI TEMUT DE DEMONI, CA IISUS HRISTOS CEL VIU , CEL CE A BIRUIT PENTRU NOI MOARTEA !
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni