Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 00:06 pe 1.10.2011
Cum a predicat Iisus?
Sa transmiti un mesaj unei mase de oameni doar de pe un deal fara un microfon-evident ca informatia se pierdea sau nu era auzita.Cercetatorii sustin ca in realitate Iisus ar fi avut nevoie de un amfiteatru pentru a se face auzit.Insa si mai simplu,aceste predici,rugaciuni,pilde,profetii au fost se pare doar opere literare, ca PSALMII,fiind repetate de multe ori atunci cand Iisus,ca esenian,mergea sa predice oamenilor mesajul lui Dumnezeu.Cum se facea insa Iisus ascultat?Sa presupunem doar:apostolii lui Iisus mergeau primii intr-o piata , unde erau mai multi oameni,ii chemau,ba chiar inventau chestii gen Fiul lui Dumnezeu ca Iisus sau Imparatia Cereasca sa fie auzit,ia apoi venea Iisus si incepea sa predice.
Postat 21:20 pe 4.10.2011
Eu cred ca se adunau toti in jurul lui si se facea liniste astfel se putea auzi si pina la cel mai din urma. Ori se adunau pe la casele apostolilor si il ascultau.
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni