Ingrediente: 1 dovlecel 1 vanata 1 rosie 1 ceapa 1 broccoli (sau 1 conopida in loc) 1-2 morcovi (depinde de marime) 15-20 pastai fasole verde 2-3 caţei de usturoi (depinde de marime) 2-3 linguri de ulei sare,piper,busuioc
Mod de preparare: 1. broccoli (sau conopida) se spala si se fierbe aprox. 5 minute in apa cu sare, se scurge si se lasa la racit; 2. se curata celelalte legume; se taie ceapa fideluţe si usturoiul marunt; se taie morcovul feliuţe subţiri, dovlecelul si vanăta (curatata) se taie felii; rosia decojita se taie tot feliuţe; 3. intr-un vas tip Jena se pun 2-3 linguri de ulei si mai intai ceapa si usturoiul, apoi pastaile verzi, feliuţele de morcov, un rand de felii de dovlecel, apoi un rand de felii de vanătă (se repeta dovlecel-vanătă) apoi feliile de rosie si in final broccoli (fiert la inceput). -eu am presarat sare, piper si busuioc printre straturi 4. se acopera vasul Jena cu capacul lui sau cu o folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preîncălzit pentru 35-40 min. - NU se pune apa deoarece dovlecelul si rosia lasa suficienta apa pentru fierbere. - poate fi utilizata ca garnitura la orice friptura sau ca mancare de post, fiind extraordinar de gustoasa (chiar si rece e super).
Ingrediente: 1 dovlecel 1 vanata 1 rosie 1 ceapa 1 broccoli (sau 1 conopida in loc) 1-2 morcovi (depinde de marime) 15-20 pastai fasole verde 2-3 caţei de usturoi (depinde de marime) 2-3 linguri de ulei sare,piper,busuioc
Mod de preparare: 1. broccoli (sau conopida) se spala si se fierbe aprox. 5 minute in apa cu sare, se scurge si se lasa la racit; 2. se curata celelalte legume; se taie ceapa fideluţe si usturoiul marunt; se taie morcovul feliuţe subţiri, dovlecelul si vanăta (curatata) se taie felii; rosia decojita se taie tot feliuţe; 3. intr-un vas tip Jena se pun 2-3 linguri de ulei si mai intai ceapa si usturoiul, apoi pastaile verzi, feliuţele de morcov, un rand de felii de dovlecel, apoi un rand de felii de vanătă (se repeta dovlecel-vanătă) apoi feliile de rosie si in final broccoli (fiert la inceput). -eu am presarat sare, piper si busuioc printre straturi 4. se acopera vasul Jena cu capacul lui sau cu o folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preîncălzit pentru 35-40 min. - NU se pune apa deoarece dovlecelul si rosia lasa suficienta apa pentru fierbere. - poate fi utilizata ca garnitura la orice friptura sau ca mancare de post, fiind extraordinar de gustoasa (chiar si rece e super).
CrestinOrtodox.ro foloseste fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta de navigare,
pentru a se integra cu retele de socializare si a afisa reclame relevante intereselor tale. Te informam ca ne-am actualizat politicile de
confidentialitate, pentru a implementa cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice
în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Protectia datelor tale este importanta pentru noi si iti oferim posibilitatea de
a personaliza modulele cookie pe care le doresti
.
De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si
de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate.