Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 17:22 pe 15.11.2009
Iti trebuie:

•2 fileuri mai mari de pangasius
•4 oua mari
•2 linguri de faina + 1 ceasca de faina
•sare,
•piper
•marar proaspat
•ulei pentru prajit.

Pregatesti asa:

1.Fileurile dezghetate se sterg si se taie bucati mai mari.
2.Se sareaza si se pipereaza bucatile de peste, apoi se lasa deoparte.
3.Intr-un castron se bat ouale ca pentru omleta, se pune putina sare, se pun cele doua linguri de faina si mararul proaspat tocat.
4.Rezulta o compozitie mai grosuta prin care se dau bucatile de peste, dupa ce in prealabil s-au dat prin faina si s-au scuturat bine de surplus.
5.Se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
6.La inceput la foc iute, apoi dupa cateva secunde se micsoreaza si se lasa la foc mic sa se patrunda bine pestele si crusta sa nu se arda.
7.Se servesc snitelele cu garnitura de carofi natur cu putin otet.
8.Pofta buna!

[Utilizator Sters]
Postat 11:05 pe 11.08.2010
Avand in vedere ca acest peste traieste in cele mai poluate ape oceanice, il recomand nimanui.
Aceasta postare a fost stearsa.
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni