Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 11:06 pe 26.10.2010
Ingrediente
5 ouă
5 cartofi
1 ceapă mare tocată cuburi
2 căţei mari usturoi, zdrobiţi
Ulei de măsline sau untdelemn
condimente
sare

Mod de preparare
Se taie cartofii în felii subţiri. Într-o tigaie se încălzeşte uleiul şi se prăjesc cartofii.
După 4-6 min adăugăm ceapa cu usturoiul zdrobit. Călim în continuare la foc mic.
Într-un vas se bat ouăle, apoi se condimentează şi se amestecă până când compoziţia devine omogenă.
De îndată ce cartofii sunt moi, scurgem uleiul. În vasul cu ouăle introducem cartofii şi ceapa, apoi punem mixtura într-o tigaie şi prăjim 4-6 min pe toate părţile.
Se condimentează cu sare şi cu zeamă de lămâie proaspătă. Înainte de servire aşteptăm 8-10 min
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni