Ingrediente: 100 g unt, 60 g zahar, 1 ou desfacut, 175 g faina, in varf de cutit cu praf de copt, 100 g zahar farin
Mod de preparare: Untul spuma se amesteca cu zaharul, se adauga praful de copt, galbenusul si la urma faina. Aluatul se pune intr-o folie din aluminiu si se da frigider 30 de min. Se fac bilute care se dau prin albusul batut spuma impreuna cu zaharul farin. Se dau la cuptor pentru 15 min.
Ingrediente: 100 g unt, 60 g zahar, 1 ou desfacut, 175 g faina, in varf de cutit cu praf de copt, 100 g zahar farin
Mod de preparare: Untul spuma se amesteca cu zaharul, se adauga praful de copt, galbenusul si la urma faina. Aluatul se pune intr-o folie din aluminiu si se da frigider 30 de min. Se fac bilute care se dau prin albusul batut spuma impreuna cu zaharul farin. Se dau la cuptor pentru 15 min.
CrestinOrtodox.ro foloseste fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta de navigare,
pentru a se integra cu retele de socializare si a afisa reclame relevante intereselor tale. Te informam ca ne-am actualizat politicile de
confidentialitate, pentru a implementa cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice
în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Protectia datelor tale este importanta pentru noi si iti oferim posibilitatea de
a personaliza modulele cookie pe care le doresti
.
De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si
de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate.