|
Postat 19:14 pe 21.10.2010
|
|
Pentru ca ati format acest grup ma alatur si eu cu aceasta reteta delicioasa si sanatoasa totodata .. Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
1oogr. brinza cu mucegai ,taiata cuburi 250 ml iaurt natural 150 ml lapte batut sau smintina 1 lingura rasa zahar tos 1 lingura suc de lamie 1 lingura marar proaspat tocat ,sau o lingurita marar uscat. 1 virf lingurita cu sare 1 praf de piper negru macinat 450 gr. carne pui fiert taiat cubulete , 175 gr. mangetout,curatata si oparita 3 min. 2 mere verzi ,curatate si taiate cuburi 70 gr creson curatat si spalat , 350 gr de struguri rosi ,spalati si curatati de simburi 3 tije de telina curatate si taiate marunt , 50 gr nuci taiate mai marisor , 4 feli de pine cu cu scortisoara si stafide, prajita si taiata cubulete O portie contine : 600 de calorii , 49 gr de proteine 25 de gr grasimi 73 gr carbohidranti 4,6 gr fibre 589 sodiu
Merele ,nucile si telina tocate ,ingredientele salatei Waldorf clasice creata pentru prima data ,la Hotelul Waldorf Astoria din New York < MODUL DE PREPARARE > Intr-un castron mare se farimiteaza ,brinza cu o lingura de lemn . Treptat se adauga iaurtul ,,laptele batut sau smintina ,zaharul ,lamia ,mararul sarea si piperul ,mestecinduse pentru a forma un sos uniform .In sos se amesteca marul ,puiul ,mazarea ,cresonul ,struguri , telina ,nucile , si cuburile de pine . Se amesteca bine pina sunt incropate uniform in sosul format anterior .Salata se aseaza intr-un castron mare si se serveste cu pine prajita si nuci .POFTA BUNA TUTUROR .
Pentru ca ati format acest grup ma alatur si eu cu aceasta reteta delicioasa si sanatoasa totodata .. Pentru 4 portii avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
1oogr. brinza cu mucegai ,taiata cuburi 250 ml iaurt natural 150 ml lapte batut sau smintina 1 lingura rasa zahar tos 1 lingura suc de lamie 1 lingura marar proaspat tocat ,sau o lingurita marar uscat. 1 virf lingurita cu sare 1 praf de piper negru macinat 450 gr. carne pui fiert taiat cubulete , 175 gr. mangetout,curatata si oparita 3 min. 2 mere verzi ,curatate si taiate cuburi 70 gr creson curatat si spalat , 350 gr de struguri rosi ,spalati si curatati de simburi 3 tije de telina curatate si taiate marunt , 50 gr nuci taiate mai marisor , 4 feli de pine cu cu scortisoara si stafide, prajita si taiata cubulete O portie contine : 600 de calorii , 49 gr de proteine 25 de gr grasimi 73 gr carbohidranti 4,6 gr fibre 589 sodiu
Merele ,nucile si telina tocate ,ingredientele salatei Waldorf clasice creata pentru prima data ,la Hotelul Waldorf Astoria din New York < MODUL DE PREPARARE > Intr-un castron mare se farimiteaza ,brinza cu o lingura de lemn . Treptat se adauga iaurtul ,,laptele batut sau smintina ,zaharul ,lamia ,mararul sarea si piperul ,mestecinduse pentru a forma un sos uniform .In sos se amesteca marul ,puiul ,mazarea ,cresonul ,struguri , telina ,nucile , si cuburile de pine . Se amesteca bine pina sunt incropate uniform in sosul format anterior .Salata se aseaza intr-un castron mare si se serveste cu pine prajita si nuci .POFTA BUNA TUTUROR .
|