Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 10:28 pe 21.10.2010
Pestele este intotdeauna de nerefuzat, iar preparat dupa aceasta reteta indiana de peste cu orez este delicios. slanina si ceapa din reteta de peste cu orez vor da un gust aparte acestui preparat. Intr-adevar veti constata ca acest peste cu orez vi se va topi pur si simplu in gura.

Ingrediente

peste
125 g slanina
40 g unt
3 cepe
4 rosii
1/2 lingurita sofran
boia
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Intr-o cratita cu unt topit se pune slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt;

Indata ce
incep sa capete o culoare aurie, se adauga pestele taiat bucatele potrivite si se are grija sa se intoarca pestele pe ambele parti iar dupa ce s-au prajit putin se scot si se tin la cald

In aceeasi cratita se pun rosiile taiate in cuburi, sarea, piperul, boiaua si sofranul;

Se adauga apa si se lasa sa fiarba, la foc mic aproape 1/2 de ora;

Se pun apoi si bucatile de peste, se lasa totul sa mai dea citeva clocote
Postat 07:02 pe 14.12.2010
Cred ca este delicios ,eu sunt mare amatoare de peste dar cred ca ceapa este prajita cam mult.
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni