Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 19:30 pe 14.12.2009
La 2 kg de carne tocata in casa (nu neaparat numai de porc, puteti incerca diverse combinatii, dar daca aveti si niste piept de gisca or sa iasa delicioase) pun 4 cepe potrivite, 2-3 linguri de bulion, 1 cana de orez, sare, piper macinat si cimbru, dupa gust. Infasurati sarmalele in foi de varza sau de vita si le puneti pe-o farfurie. In oala de sarmale pun un strat de varza murata tocata peste care asez sarmalele rinduri, rinduri. Pun apa sa acoper sarmalele dar nu prea multa si deasupra mai pun mirodenii: piper, cimbru, bulion diluat cu apa si daca aveti citeva bucati taiate de costita afumata. Le fierb la foc potrivit si apoi le dau si la cuptor. Ies c-am 70-80 de sarmale, depinde cit de mari le faceti. Sa aveti spor si pofta! Doamne ajuta!
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni