Crestin Ortodox
Cauta:
Toti membrii inregistrati  Cautare Avansata

Postat 22:11 pe 13.02.2010
450g masline mari negre; 1 ceapa; 2 felii de paine; 2 linguri ulei; 2 linguri margarina; 1 lingura suc de lamaie; 1 lingurita rasa boia de ardei dulce; ± sare, piper
Intepati maslinele in 3 – 4 locuri si lasati-le 15 – 20 minute în apa calda la înmuiat. Scoateti-le samburii si toacati-le cat mai marunt cu ajutorul unui blender sau treceti-le prin masina de tocat. Pasta de masline obtinuta amestecati-o bine cu painea inmuiata şi stoarsa. Adaugati apoi treptat uleiul, ca la maioneza si margarina. In acest timp amestecati ingredientele incontinuu. Adaugati si ceapa taiata marunt, zeama de lamaie si condimentele (sare, piper, boia iute) dupa gust. Cu pasta obtinuta se fac tartine care se orneaza cu felii subtiri de lamaie.
 
Carti Ortodoxe Carti Ortodoxe Religie Carti Ortodoxe Pshihologie Carti Ortodoxe Literatura Carti Ortodoxe Arta Agenda Crestinului Paste Acatiste Retete de post Colinde audio Calendar Ortodox Craciun Rugaciuni