|   | 
        
        | Postat 16:13 pe  5.03.2010 |  |  
          
            Ingrediente:12 linguri de ulei, 14 linguri de zahar, 14 linguri de apa, 18 linguri de faina, 1 cana de nuca macinata, 2-3 linguri cacao, 2 lingurite de praf de copt, 1 pachet zahar vanilat.
 
 Instructiuni:
 1 ) Frecam cu o lingura de lemn zaharul cu uleiul si adaugam treptat apa.
 2 ) Adaugam faina cernuta, praful de copt, zaharul vanilat, iar dupa ce s-a incorporat, punem si nuca.
 3 ) Intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie pentru copt, turnam jumatate din compozitie.
 4 ) Deasupra turnam si restul de compozitie, pe care in prealabil am amestecat-o cu cacaua.
 5 ) Coacem la un foc potrivit, pana capata o culoare aurie.
 6 ) Dupa ce s-a copt, lasam sa mai stea in tava cateva minute, apoi o scoatem, punem pe gratar si o pudram cu zahar.
 
 Cand s-a racit se serveste, taiata in felii potrivite.
 
 
 Ingrediente:12 linguri de ulei, 14 linguri de zahar, 14 linguri de apa, 18 linguri de faina, 1 cana de nuca macinata, 2-3 linguri cacao, 2 lingurite de praf de copt, 1 pachet zahar vanilat.
 
 Instructiuni:
 1 ) Frecam cu o lingura de lemn zaharul cu uleiul si adaugam treptat apa.
 2 ) Adaugam faina cernuta, praful de copt, zaharul vanilat, iar dupa ce s-a incorporat, punem si nuca.
 3 ) Intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau hartie pentru copt, turnam jumatate din compozitie.
 4 ) Deasupra turnam si restul de compozitie, pe care in prealabil am amestecat-o cu cacaua.
 5 ) Coacem la un foc potrivit, pana capata o culoare aurie.
 6 ) Dupa ce s-a copt, lasam sa mai stea in tava cateva minute, apoi o scoatem, punem pe gratar si o pudram cu zahar.
 
 Cand s-a racit se serveste, taiata in felii potrivite.
 
 
 |