View Single Post
  #10  
Vechi 13.05.2024, 18:33:46
cozia cozia is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 20.01.2007
Mesaje: 2.692
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
asa ca iudeii si ca arabii, defapt ca toti paganii si antihristii satei care postesc doar ca sa se indoape de sarbatori k lumea, distrandu-se in lux si comoditati, in vacante bahice in natura, batjocurindu-se intre ei, barbati cu fetze rase si femei tunse si imbracate ca baietii atunci cand nu sunt dezgolite aratandu-si formele ca fotomodelele si gigalaii vrand sa se starneasca in petrecerile dansante, sa-si doreasca fericirea plinirii poftelor, asa ca toti tinerii pierduti care petrec prin baruri si cluburi destrabalandu-se si ravnind usuratatea si inselaciunile intre ei, tradarile si toate trufiile si indraznelile arogante ale pilitilor si privilegiatilor de bani gata ca si cum nebunia asta descatusata, le-ar da timp si i-ar mantui.
Trebuie sa stam calmi fratioare. Chiar nu-i treaba noastra sa-i judecam pe cei amintiti de tine(are cine!), ca doar si ei sunt vecinii tai pe care trebuie sa-i iubim, nu din PORUNCA ci din simtire sincera in inima, simtire care vine din smerenia izvorata din umilinte repetate si acceptate ca fiind necesare. Fara sa fii umilit nu capeti smerenie adevarata ci doar imaginara, inchipuita, cizelata, actoriceasca-rubinie:) care-i egala cu zero.

Mereu imi amintesc de Lot, care fiind inconjurat, vorba aia 24/7 de poporul Sodomei care se legau zilnic de el si de familia lui pentru a se balacari si impreuna cu ei, tot a continuat sa-i considere vecini in timp ce Avraam a stat in fata lui Dumnezeu cu indrazneala sa negocieze salvarea Sodomei pina la ultimul grup de oameni.
__________________
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal.

Last edited by cozia; 14.05.2024 at 21:14:27.
Reply With Quote