View Single Post
  #139  
Vechi 23.01.2024, 10:15:59
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 2.316
Implicit



Discutzii intre crestini...

Barfe, manipulari, ti-arata raul in ascuns, parca-l vezi, ti-l baga sau ti-l bagi ca fraierul la inima si-ti vine sa-l eliberezi pe ”sarman” razbunandu-te cu trufia invigatorilor luand arma cu care se curatza pacatul cu pactaosi cu tot si cu tortionari cu tot ”eliberand” locul.

Stiti unde trebuie sa incetiniti, sa va infranati si sa va opriti pe calea asta de eliberare?

Dupa ce v-au cazut lanturile de la maini si bilele de la picioare spuneti rapid stop joc ca sa nu ajungeti mai rai ca aia care v-au tzinut sclavi, sa nu cumva sa ajungeti ca ungurii care s-or eliberat in mod revolutzionar de imparatul austriei care ne tinea in sclavie pe noi romanii ardeleni si pe unguri.

Va dati seama ce ideal de eliberare au ungurii bagat in capul lor pana azi?

Stiti de ce?

Ca-s erectici! Ca manca porci si sangeretzi, maiosh veresh si carnatzi, carne cruda, gulash si tot felul de amestecuri delicioase. Or lepadat crestin-ortodoxia ca sa slujeasca crestinismului occidental corupt si pervertit.

Ei defapt vrea pana azi sa ia locul la imparatul Austriei si sa faca Ungariaustria mare cu tzinutul secuiesc cu tot!
Ii iubesc pe nemtzi ca pe fratzii lor ca le-a dat apa la moara la idealul lor iluminist revolutzionar!... visat si cantat de poetzi si de marii oameni de cultura. Cand joaca nemtzii cu cineva ei toti ungurii tin intotdeauna cu nemtzii... desi datorita noua au ei azi o tzara libera, datorita regelui Ferdinand si Mihai. Asa au ei recunostinta fatza de dreptate, adevar si sacrificiul crestinilor-ortodocsi... romani. Mai nou, in loc sa tina cu romanii tin cu rusii, cu aia care i-au tinut 42 de ani in sclavie comunista si care i-au reocupat cand au vrut sa se elibereze calcandu-i cu tancurile.

Voi ce vretzi? Sa luatzi locul la cine ca sa va suitzi pe capul meu?... ca-s un sfert ungur si secui?... stai numa` sa-ti spui.
__________________
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 23.01.2024 at 10:40:04.
Reply With Quote