Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
  #275  
Vechi 29.03.2016, 13:30:58
abaaaabbbb63
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
1. Americanii nu au fost pe Lună fiindcă acolo nu există praf ci semisfera Lunii pe care o vezi e de ghiață. Nu se topește fiindcă în ea există sursa frigului bun și a nopții bune așa cum semisfera soarelui este sursa căldurii bune și a zilei bune. Tu nu crezi, e treaba ta!
Intrebarea mea este, de ce crezi tu asta? Ce te face pe tine sa crezi ca in interiorul lunii si a soarelui se afla un fel de magie care tine luna inghetata si soarele card? Mi se pare mie ca ori ai vreo experienta personala, vreo dovada incontestabila, ori ai citit niste informatii pe net care ti s-au parut controversate si ai ales sa le crezi.

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
2. Pluto și Marte nu sunt pămînturi ci sfere și inele de gaze și filmulețele respective prin care se arată drept niște cuceritori ai spațiului cosmic sunt minciuni deșarte și înșelări produse la casa de filme nr. 6: BushMasson&&GorbbaciovBolșevicius. Deci nu există pămînturi în cer, nu există planete sau alți sori ci stele și formațiuni gazoase sau noroase sau ghiață. Tu nu crezi ci pentru formulele și calculele lor care se potrivesc ca o mănușă îi crezi... deci ești naiv, și vrei mereu dovezi. Îți dau mereu dovezi dar nu le iei în seamă ci vi cu dovezile și calculele lor și cu teoriile lor care sunt absurde și nu se susțin ci tu împreună cu ei le susțineți... din interes. Interesuul poartă fesul și mîncă baclavele și șaorma și fac acte de teorism violent. Deci iar e treaba ta.
Inca o data, ce te face pe tine sa crezi asta?

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
3. După 200Km, 300Km și pe satațiile orbitale este imponderabilitate nu din pricina că sateliții sau rachetele sau stațiile orbitale merg cu o viteză atît de mare cît se echilibreze greutate căci atunci ne-ar fi prezentat băieții tăi filme în care mergînd la 1km de pămînt cu 3 sau 4 mach ne-ar fi demonstrat cum se reduce greutatea în avion folosind un cîntar electronic. Nu există astfel de dovezi. Tot ei ne-ar fi prezentat pe stațiile orbitale sau pe sateliți filme care să dovedească legea atracției între corpuri, nu există așa ceva fiindcă legile respective sunt false. Deci pămîntul e plat și nu se rotește nici în jurul axei sale și nici în jurul soarelui și nici luna în jurul pămîntului. Ce dovezi ai vrea tu pentru ca să crezi? Nu vrei să vezi, nu vrei să crezi ci din interes îți asumi o luptă în care vei pierde cu brio împreună cu facultățile tale de renume mondial și împreună cu toți veteranii care vin să dea lecții despre cum e făcută creația cînd ei habar nu au fiindcă dar cred orbește în deducțiile și demonstrațiile absurde ale unor oameni ce și-au închipuit cam cum ar fi ceea ce e mai sus de nori.
Macar accepti ca exista sateliti. Crezi ca acei sateliti n-ar avea senzori de presiune, de temperatura, de viteza, de pozitie, camere de luat vederi, ca sa vada ce se intampla cu adevarat?

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
3. Să nu-ți scriu mult? Păi că-ți scriu mult sau puțin pentru tine e tot 0 fiindcă nu vrei să crezi ce-ți spun ci crezi în lume. Nu te opresc, e treaba ta, dar eu mărturisesc mereu că ''prietenii'' tăi, profesorii și laureații lumii, te mint și tu îi crezi ca un fraier urmîndu-i în groapa cea adîncă... în MINCIUNĂ și lepădare de Credință și de Adevăr.
N-am zis sa nu-mi scrii mult. Imi justificam intreruperea mesajului.

Dar am o intrebare pentru tine. De ce ti se mare mai potrivit sa atribui un univers mic si finit unui Dumnezeu infinit? Nu ti se pare mai firesc ca atribui un univers potential infinit unui Dumnezeu infinit?